Szrapnel

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika mikro_dany, 10 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mikro_dany

mikro_dany Młodszy ekspert

Witam czemu nie da sie ulepszyć kulek ? tylko w jakies okazje da sie ulepszyc amunicje szrapnelową?

2. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Amunicję szrapnelową uszlachetniasz teraz w zakładce Plac Targowy → Posterunek Handlowy.
    Amunicję możesz cały czas uszlachetniać ;).

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  3. mikro_dany

ja mam tam tylko do wyboru wybucha... błąd?, tak samo jak wchodze w posterunek nagle znikaja mi opcje wejscia np na plac stargowy aleje slaw itp caly ten pasek.. i trzeba sie przelogować

4. LetsGoChamp

LetsGoChamp Forumowy żółtodziób

mam podobnie, tylko wybuchowe mogę ulepszyć.

5. mikro_dany

Czyli znowu błąd nic nowego :DD

6. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Problem z posterunkiem handlowym został zgłoszony wyżej, proszę także zgłoście się do pomocy technicznej.

7. scarface79[PL-]

scarface79[PL-] Zaawansowany

mam to samo i tylko armaty vd poz 4 można ulepszyć, proszę o naprawę

8. dziekujemy za uwage.. jak wyzej kolega wspomnial .. blad ten zostal juz przekazany wyzej.. nie mniej jednak fajnie by bylo gdybys tez dodatkowo wspomnial o tym do PT

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  9. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Można już ulepszać zarówno kule jak i armaty w posterunku handlowym.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.