Szrapnele

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika MAJTEK™, 3 stycznia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Dobry , za moich czasów produkowało się kule szrapnelowe , a teraz nie widzę tej opcji :D Na forum znalazłem że to się robi w kuźni , ale nie ma okienka z tym. Jest jakiś błąd , czy teraz można je robić tylko w specjalne dni ?:D

2. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

zlikwidowali to po tym jak gracze zaczelu bugowac te kule w milionowych ilosciach i niema juz tego teraz szrapnela mozna tylko nazbierac ze skrzynek

MAJTEK™ lubi to.
  3. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

No słyszałem coś o tym słynnym bugu. Ale bp też , zamiast coś zrobić z tym , to po prostu zlikwidowali ;/ Planowałem wystrzelać moje kulki bo mi się zachomikowało jakieś biedne 100k , ale może zostawię na coś innego w tej sytuacji..
    A za perły nadal się pojawiają czy też już nie ?

4. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

dawno nie bylo

5. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Dzięki wielkie za info.
    Ekipie proponuje się zając informacją w FAQ bo wprowadza w błąd graczy , po co w opisie kuźni , jest napisane o produkcji kul ? Skoro nie ma już takiej opcji. Pozdrawiam.

Temat też już można zamknąć :D

6. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Na zyczenie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.