Szukam Ekipy Na nowy serwer

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Don_Karawan, 22 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Don_Karawan

Don_Karawan Forumowy żółtodziób

siemanko z tej strony FIKU jestem z GLOBAL5 i dowiedzialem sie o nowy serwerze i ma zamiar zaczac tam grac i chce utworzyc tam klan PL♕-Polish kingdom united wiec szukam graczy ja nie jestem graczem sezonowym 8lat doswiaczenia w grze gralem na serwera gl1 pl1 pl2 i gl5 WIEC ZAPRASZAM ZROB MY COS CZEGO JUZ NIE MA NA SERWERACH GLOBALNYCH

2. Temat przeniesiony do bardziej odpowiedniego działu.

3. ADMIRAL[®™®]

ADMIRAL[®™®] Okazjonalny autor

Chętnie się przyłącze do gry ;)

4. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

czy jest sens po kilku miesiacach moze roku przylacza go do innych lepiej rozwijajcie konta jakie juz macie

5. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

Witam FIKU
    Miałem taki sam zamiar jak Ty stworzyć nowe bractwo na nowym serwerze ale wydaje mi się że nie ma sensu już na starcie się dzielić więc może stworzymy razem jedno konkretne, widzę to tak że albo Ty zrezygnujesz i zapraszam do mnie do rady, albo ja mogę zrezygnować ale też chciał bym być u Ciebie w radzie.
    Też nie jestem nowicjuszem, jak tyle grasz to zapewne pamiętasz jeszcze jak błyski były białe i można było znaleźć podwajacz w nich, ja właśnie wtedy zaczynałem.
    Chciałbym się tylko dowiedzieć jak będzie wyglądać u Ciebie sprawa z TSem, i oczywiście czy się zgadzasz na moją propozycję ?

6. ADMIRAL[®™®]

Jesli chodzi w sprawie TS piszcie, załatwie :) za friko...

7. samarama88

samarama88 Czeladnik forum

ok ziomeczki .mi tam rada jest nie poczebna byle by byla polska sila ;)) za nie dlugo startujemy . admiral jak mozesz zlawt ts to spotkamy sie i obgadamy co i jak :)) ZOSTAWIAJCIE JAKIS KONTAK DO SIEBIE :p

8. Don_Karawan

Don_Karawan Forumowy żółtodziób

Witam graczy wiem juz co nieco o globalu 6 wiecej info kto chce wiedziec zapraszam na gg :43837132

9. ADMIRAL[®™®]

adres TS: bluelan.eu

Co wy na to by w niedziele np. o 20 wpaść na ts i pogadać co i jak?

Ostatnie edytowanie: 25 czerwca 2016
    samarama88 lubi to.
  10. samarama88

ok nie ma problem ja bede . ja jestem na ts

11. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

dobry pomysł, ja też się postaram

12. ADMIRAL[®™®]

Ja tu od swojej strony załatwie z 2-4 graczy bo wiem że są chętni więc jakąś fajną ekipke można sklejić :p

13. ☠Kaяaωaη☠

☠Kaяaωaη☠ Forumowy żółtodziób

27 czewrcza serwer podbno whcodzi

14. sznapi123456

sznapi123456 Okazjonalny autor

Ja także będę grał, jutro startuje to trzeba się przygotować i rozplanować :p

15. samarama88

kto chce znami cos jutro tworzyc wejscie na ts adres TS: bluelan.eu . najlepiej przed startem sewera ja bd na ts 11.30 :p wiec zdorzymy pogadac

16. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Serwer otwarty. Brak aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.