szybkosc poruszania WSAD

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika SmialY***, 22 października 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SmialY***

SmialY*** Okazjonalny autor

witam mam problem, jak ruszam wsad to szybko lata chce to spowolnic nie wiem jak :/ co moge zrobic ?

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Samoczynnie leci w jedną strone?? Czy po prostu szybko się przesuwa gdy klikasz któryś z tych 4 klawiszy?

3. SmialY***

szybko sie przesuwa jak klikne z klawiszy .

4. BA_PP187

Szybko to pojęcie względne. Możesz nakręcić filmik jak to wygląda ?

5. **pawel**

**pawel** Wielki mistrz forum

U mnie zaś jest tak, że jak klikam w ten pasek na brzegach mapy to tak jakby się zacinał i leci samoczynnie do końca mapki w każdym kierunku góra, dół i boki w zależności w którą strone przesuwam. Strasznie to irytuje zwłaszcza jak się z kimś topi i tak się pojawi. Kiedyś jeszcze pomagało jak się w różne kierunki szybko klikało na klawiaturze to wtedy się odblokowywało, a teraz już to nie działa

6. SmialY***

w sensie Szybko przesuwa mape mi ... nie ze powoli jak kazdy ma tylko tak zapiernicza jakbys jechał 100km na godzine... sproboje nagrac ;p

BA_PP187 lubi to.
  7. SmialY***

nie dalem rady nagrac ;/ ale wciaz to samo

8. BA_PP187

U mnie czasem występuje problem z przesuwaniem mapy: jak kliknę np. W to mapa sama mi się przesuwa bardzo szybko w górę, ale wystarczy że klikne drugi raz na W i wszystko wraca do normy.

9. Aga_Khan

Aga_Khan Wyjątkowy talent

Podepne sie...
    Zdarza sie, co prawda nie nagminnie ze po przesunieciu mapy i kliknieciu punktu docelowego mapa ucieka w bok. Generalnie w bok. rzadko sie zdarza by latala w pionie. niestety u mnie jedyny sposob to przelogowanie.
    A, i bywa ze taki efekt jest po probie przesuniecia mapy tylko czyli kursor na belce bocznej...

10. specnaaz

specnaaz Czeladnik forum

u mnie nagle też tak się zrobiło po aktualizacji... masakra nie da sie grać, używając WASD nie da się praktycznie nic zrobić bo kwadrat w ułamku sekundy przesuwa się z 1 rogu w 2 róg mapy...