tablet

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rafcio15, 14 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rafcio15

rafcio15 Czeladnik forum

Witam jest jakąś możliwość zagrania w seafight przez tablet, mapa mi się nie wczytuje mam androida 4.4.2 ale nie mam pojęcia jak pobrać flash a bo w tym problem jest, i dodam ze przeglądarka puufin web browser nie pomaga ale w wersji darmowej, powinienem zakupić oryginalną przeglądarkę by ruszyło? Może ktoś miał podobny problem i się z nim uporał. Lenovo yoga pro 2, 4 core 1,86 GHz, 2 GB RAM powinno smigac a tu klops :(

2. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

A pobierałes Flasha dla Androida czy zwyklego flasha ?

3. rafcio15

rafcio15 Czeladnik forum

No właśnie wpisywalem nawet wersje androida ale nie pomagalo jakbys podrzucił jakiś link ktory według ciebie powinien pomoc to spróbuje bo ja po 3 godzinach walki z tym straciłem zapał na dalsze szukanie :((

4. SHADOWPL1

SHADOWPL1 Okazjonalny autor

Przeglądarka Puffin powinna załatwić sprawę ;) sam na niej grałem ;)

MatiásTexió™ lubi to.
  5. Władca|Mórz

Władca|Mórz Okazjonalny autor

Fajnie wiedzieć, będziemy testować :)

MatiásTexió™ lubi to.
  6. rafcio15

rafcio15 Czeladnik forum

tak jest na androida 4.4.2 nalezy pobrac puffin browser tyle ze pozniej jeszcze nalezy zainstalowac flash adobe player 11.1 i śmiga :) (tylko zauwazylem ze ten puffin bardzo internet ciągnie i tak jak na lapku mialem 3 gb na miesiac to wystarczalo i to nawet jak sie po 24 siedzialo, natomiast tutaj za pare godzin 450 mb zurzyte hmm..) pozyjemy zobaczymy, dziekuje za pomoc temat mozna zamknac problem rozwiazany :)

7. Władca|Mórz

Władca|Mórz Okazjonalny autor

Zamknąć tak, ale proszę nie usuwać :)

8. igI*POLAND*

igI*POLAND* Forum Pro

Polecam przeglądarkę Photon Browser, moim zdanie znacznie lepsza niż Puffin Browser.

9. FreeForFun

FreeForFun Koneser forum

10. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

OK, to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.