Tajemnicza ikonka.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Drinexus, 27 marca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Drinexus

Drinexus Okazjonalny autor

Witam otoz zaciekawila mnie pewna rzecz co oznacza ikonka w lewym gornym rogu na mapie morza wyglada ona tak jakby miniaturowa mapka wczesniej obok niej byl czerwony x teraz jest zielony ptaszek co to oznacza? jakis czas juz gram ale nigdy mnie to za bardzo nie ciekawilo do teraz :p szukalem i szperalem ale nigdzie info o tym nie znalazlem, pozdrawiam.

Ostatnie edytowanie: 27 marca 2014
  2. *NeroN*GIT*

*NeroN*GIT* Młodszy ekspert

jest to odliczanie os na mapę krakena podniosłeś mięsko z tentakle gdy będzie 20 os będziesz przeniesiony na taka mapę ale nie działa w pełni a 1 o znaczy 1 w kolejce

3. Drinexus

Drinexus Okazjonalny autor

Acha dzieki za odpowiedz :) to teraz juz wiem :p mozna zamknac :) , pozdrawiam.

4. Mafiozo321

Mafiozo321 Aktywny autor

zwłaszcza że w mapie krakena jest fajnie bo są tam macki krakena a na końcu sam kraken który powoduje że po walce szaman voodoo nie działa do momentu gdy zrestartujesz grę tak jak trzeba zrestartować grę aby wyjść z mapy krakena

5. Zamykam w takim razie. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.