Pomoc techniczna Tajemnicze fanty i ich składowiska.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wanak, 16 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wanak

wanak Okazjonalny autor

Co to jest ta sakwa i o co z nią chodzi. Dokopanie się do informacji na jakikolwiek temat to mordęga na tym forum. Czasem uda się trafić ale to jak w totku.
    Zdobywam jakieś fanty, których potem nie mam gdzie odszukać. Czy to nie paranoja. Gra wygląda jak dzisiejsza Polska wraz z jej prawodawstwem Totalny [...] i nikt nic nie wie.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 lutego 2015
  2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Witam,
    proszę o spokojny ton wypowiedzi. Być może wyszukiwarka nie jest najmocniejszą stroną forum, ale użytkowników obowiązuje zachowanie kultury. Tym razem tylko ostrzegam.

Zapoznaj się z tym wątkiem:

https://board-pl.seafight.com/threads/transmogryfikacja.42253/

Znajdziesz tu informację, gdzie na mapie morza odszukać bezpieczne porty, w których znajdziesz i otworzysz sakwy z klejnotami, a także opis, jak to zrobić.

3. wanak

wanak Okazjonalny autor

Dziś są straszne lagi. Co się dzieje? Nie można grać.

4. misiekspzoo

misiekspzoo Okazjonalny autor

niesamowite lagi, co chwila serwer gry nie dostępny

5. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

6. wanak

wanak Okazjonalny autor

Tajemnicza sprawa. Nie wszyscy mają te lagi. Zaobserwowałem takich, którym nic się nie dzieje i skrzętnie wykorzystują sytuację.

7. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

U mnie własnie gra chodzi płynnie i nic sie nie dzieje :p

8. delek

delek Naśladowca mistrzów

narzekacie, mnie codziennie po 100 razy wywala z gry przez moj super szparki internet, dla mnie nic nowego.

9. wanak

wanak Okazjonalny autor

Czy już zawsze będę musiał się wpisywać tak jak to było kiedyś z książkami skarg i zażaleń? Byle gdzie byle ktoś odpowiedział. Czy nie można stworzyć czegoś na wzór wiki by po wpisaniu hasła dostać konkretną odpowiedź? Zamiast grać czytam dyrdymały. Zróbcie coś z tym bo znowu mnie zaczyna to wszystko zniechęcać. Po wpisaniu "potwory" dowiedziałem się kto jaki ma sprawny internet, co pi i jadł a na temat nic. Do tego jakieś stare newsy.

10. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Na forum wszystko jest, trzeba nauczyć się z niego korzystać. W złym dziale szukasz. Co do potworów--> https://board-pl.seafight.com/threads/podrecznik-seafight-potwory.617/

Ostatnio edytowane przez moderatora: 17 lutego 2015
  11. wanak

wanak Okazjonalny autor

W jaki sposób? Czy nie wyraźnie napisałem? Nie mam ochoty czytać kilku tysięcy wpisów żeby się dokopać do interesującej mnie treści. Przedostatnie zdanie poprzedniego wpisu chyba to dosadnie wyjaśnia. Wyszukiwarka podaje wszystko oprócz konkretnego tematu. Na pierwszym miejscu pojawił się jakiś konkurs, a dalej masa wpisów też nie związanych z zadanym tematem. Jest tak jak bym wziął z półki książkę kucharską i czytał w niej o naprawie odkurzacza. Istna loteria, a raczej paranoja.

"Na forum wszystko jest, trzeba nauczyć się z niego korzystać. W czym problem ?"
    Ano w tym, że w ziemi jest żelazo, a ja chcę mieć łyżkę. Mam sobie zbudować po temu kopalnię i hutę?

Nie znalazłem informacji na temat pochodzenia klejnotów. Pamiętam, że kiedyś był tomożliwy drop z potworów. Jak wygląda to dziś? Nie ma tego na liście alfabetycznej.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 lutego 2015
  12. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Jak nie Masz ochoty czytać to jest to już Twój problem. Do tego prawdopodobnie źle szukasz, ale ciężko cokolwiek Ci doradzić, opisz dokładniej problem. Jak szukasz, w jakim dziale i jakiego tematu konkretnie nie możesz znaleźć ?

Co do klejnotów --> https://board-pl.seafight.com/threads/klejnoty.51743/ , https://board-pl.seafight.com/threads/transmogryfikacja.42253/

13. wanak

wanak Okazjonalny autor

To znalazłem sam, ale brak jest informacji o pochodzeniu.
    To znalazłem sam, ale brak jest informacji o pochodzeniu. Sposób prowadzenia informacji o grze jest beznadziejny. Co prawda nie znalazłem tego czego szukałem, ale za to mam pewność, że to nie moja nieumiejętność przeszukiwania tylko indolencja twórców gry w temacie informacji. Tak jak by nie można było stworzyć strony o grze, której częścią było by forum. Wielu graczy ma ten sam problem. Widziałeś kiedyś może coś takiego jak encyklopedia? Z odniesienia do sprawy jeżeli tak to na wystawie księgarni. Raczej nigdy do niej nie zaglądałeś.
    Tutaj nie ma działów. To jest jeden wielki wór wymieszanych kartek. Wyszukiwarka wrzuca co popadnie bez żadnej hierarchii ważności.

14. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Może z czasem będzie wyszukiwanie usprawnione jeszcze, w każdym razie Twoją uwagę przekaże wyżej. Czy Masz jeszcze jakieś pytania ?

15. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Brak pytań, brak aktywności, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.