Talent Krytyczny cios

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kemoT, 26 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kemoT

kemoT Książę forum

Oj przepraszam najmocniej :oops: jakoś tak odruchowo napisałem :(

Mam nadzieję, że się nie gniewasz na mnie :) i WIELKIE DZIĘKI za zgłoszenie błędu ;)

SMOD_*Angua* lubi to.
  2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Jako że okazało się, że wątek nie jest typowym wątkiem z pytaniem, a raczej wykazuje błąd techniczny- przeniosę Twój temat do działu problemów technicznych. Jeśli czegoś więcej się dowiem, albo błąd zostanie naprawiony to znajdziesz tam informację.

(Nie gniewam się, ani-ani ;) )

3. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

jako ze temat o krytyku to ja sie chciałem zapytać czy wogole krytyk poprawnie działa mianowicie mając 45.93% krytyczne szkody mam krytyki po 42.800.. posiadam ponad 100% celności wiem ze salwa sie może wahać troszkę lecz mój normalny strzał wynosi 33.500 a z tego co wiem to z 33.500 46% wynosi 15410 (specjalnie sprawdziłem na necie :D).. czyli 33.500 + 15410=48.910 jak widać brakuje sporo.. tak więc gdzie jest moje 6.000 do krytyka ? wiem tez ze salwa sie nie może az tak wahać.. jak cos nie strzelałem do gracza tylko do tentakli a wiemy tez ze ona pancerzu nie ma :p

Ostatnie edytowanie: 16 czerwca 2015
  4. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Błąd z krytycznym ciosem został już wcześniej zgłoszony.

5. Errew

Errew Hrabia forum

oni tam u gory zajmuja sie wogole tymi bledami czy tylko generuja nowe???

6. Zajmują się.. widocznie wszystkiego tego tyle mają że "troche dłużej" to trwa

7. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Brak aktywności w temacie, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.