talent szczodrosc legby

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PISTON, 9 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PISTON

PISTON Okazjonalny autor

witam powie mi ktoś jak działa talent szczodrosc legby zwykłe skrzynie na mapie beda dawały 14% wiecej ?

2. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Zysk ze skrzyń zwykłych i eventowych podnosi talent Dar Mórz, Szczodrość Legby podnosi zysk w perłach z błyskotek.

3. Owszem w tym talencie pisz ze jest % do skrzyń ale to nie działa.. przynajmniej jak ostatnio sprawdzałem u mnie nie działało..pozostaje tylko sam dar morz

lepiej?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 stycznia 2016
  4. ChłopakZferajny

ChłopakZferajny Forumowy żółtodziób

przynajmniej a nie bynajmniej - TO NIE SĄ SYNONIMY także proszę poprawić to bo wprowadza to gracza w błąd

dużo lepiej , proszę o nie używanie słów których nie rozumiemy (wszyscy), ja wiem że brzmi to fajnie , że ktoś ma duży zasób słów ale niestety jak ktoś zna znaczenie słowa brzmi to niestety śmiesznie

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 stycznia 2016
    .BlackSabbath. i Shokaku lubią to.
  5. A ja proszę o regulaminowe zachowanie tzn. niepisania posta pod postem.. mamy taka możliwość jak "edytuj"

6. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Brak aktywności w temacie.
    Odpowiedź została udzielona.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.