Talenty

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika =Karkus-X=, 31 lipca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

Siemanko, mój pomysł dotyczy kryształów wydawanych przy talentach.
    Jak myślicie, czy podczas Planu 65-punktowego dałoby się obniżyć ceny talentów?
    Nie mam tu na myśli dużych zniżek, powiedzmy 15-20%.
    Cały sens w tym, że po jakichś 15 zrobionych talentach ceny kolejnych stają się kosmiczne tym bardziej że kryształów niemal nie można dostać na mapie. Poza tym słabsi i nowi gracze tym bardziej nie mają szans ich dostać na placu targowym gdyż jest to towar za dużą kasę.

2. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Pomysł całkiem fajny :) ale wątpie żeby wprowadzili ^^

3. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

Mógłby być jeden taki dzień,gdzie w ciągu godziny,lub tak jak w przypadku mhh 24h,możnaby taniej zrobić talenty :D ale jeśli sie tak nie da,to częstsze akcje specjalne z kryształami,bo teraz naprawdę trudno je zdobyć...

4. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

i wymiany dusz na kryształy tak jak było wcześniej:)

5. Jin_Kazama

Jin_Kazama Mieszkaniec forum

dopiero co opuscili ceny talentow i jeszcze wam malo

6. kwiczoł96

kwiczoł96 Czeladnik forum

Moim zdaniem nie ma sensu obnizacz ja mam 54 tal i spokojnie po 4 dniach wbijam następne talenty

7. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

No nie przesadzajmy;) 308 pereł to nie jest aż tak duża kasa ;)
    Tak samo nie uwazam zeby po 15 talentach ceny się robily aż tak strasznie kosmiczne ;) No fakt jest coraz drożej ale wraz z rozwojem statku i możliwosci zdobywania perełek sa coraz większe:)
    Kolejny pomysł dla tych którym się nie chce ;) i chcieli by wszystko od razu i najlepiej za darmo;)
    Też mi się kiedyś wydawalo że szaman 2 lvl ma cenę kosmiczną :rolleyes:
    Teraz tylko za perły z ostatniego eventu moglbym kupić 5ciu takich szamanów :)

Ostatnie edytowanie: 10 września 2014
  8. delek

delek Naśladowca mistrzów

pomysł jak najbardziej trafny jak zreszta wszystie tutaj, szkoda jednak ze ten dział to propaganda zeby gracze mysleli ze maja wpływ na gre (jesli sie myle podajcie 1 przykład wprowadzony na mape bedacy pomysłem gracza)
    Dziekuje.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.