Talenty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika »ARTYSTA◊ЯРK«™, 28 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. »ARTYSTA◊ЯРK«™

»ARTYSTA◊ЯРK«™ Czeladnik forum

Jako iż już event się skończył i talenty ustawione pod stworki mi nie potrzebne to zresetuje talenty i moje pytanie jak dobrze rozłożyć 28 talentów pod NPC z pergów lub npc z map? zależy mi teraz na dobrym biciu w npc

2. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

W bota najlepiej proch 5/5, ogniste wybuchy 1/5 (lub jeśli chcesz więcej możesz dać) do bota 5/5 i salwe do bota masz a jeśli chcesz jeszcze zysk to daj w legbie zysk z bota 5/5 i to tyle jak chcesz dobrze bić boty i mieć dużo zysku :D

3. MOD_Walker

MOD_Walker Guest

5 talentów w podstawe, 5 wiedza alchemików, 1 przychylność nieba, 5 przychylność oguna, 5 tarcza agwe, 5 oko myśliwego, 2 oko agwe. Skombinuj jeszcze 3 talenty to będziesz miał już full do salwy w boty w talentach :)

4. dynia432

dynia432 Naśladowca mistrzów

olej to rób zasięg :D lepiej Ci się przyda 5 talentów w podstawach + ochrona niebios 1/5, tarcza agwe 5/5, zręczność agwe 1/5, oko myśliwego 4/5, przychylność agwe 1/5, oko agwe 5/5 i Moc Kanoniera 5/5( zasięg full)
    Ps. Jeszcze 1 talent Ci zostaje np. w wiedzę alchemików możesz sobie dodać :)

5. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Brak dalszych pytań więc pozwolę sobie zamknąć.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.