talenty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adek[PL], 30 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Adek[PL]

Adek[PL] Młodszy ekspert

co wy robicie dajecie po 6 w talentach a po wycofaniu talentów nie można na nowo ich włożyć jak zawsze kpicie z graczy bład na błędzie i z laski bechamota co niektóży co chwile kożystają to poraszka ta gra sie robi

Ianthe lubi to.
  2. Jankes

Jankes Okazjonalny autor

Musisz mieć 6 talentów w podstawie dziękuje dobranoc. :D

3. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

w talentach nadal pisze ze w pniu 5 pkt trzeba wlozyc 1 blad drugi zasieg w 4 i 5 punkcie pisze zasieg 5 pol

4. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

jeszcze ilość krysi zmienili oddawać krysie złodzieje :p a zeby do zasięgu dojść nadal 15 trzeba dac ?

5. Cezary.1992

tak pisze ale wiesz pisze tez ze w pniu 5 punktow a trzeba teraz 6 potrzebny bedzie watek do dyskusji zeby sie zapoznac z opiniami ja narazie nie przestawiam talentow bo bajzel jest a mam w sam raz 100 krysi na 1 przetasowanie

6. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

co to perły w skrzyniach będą ?:D bo niby 6 punktów talentu: 25% oraz 2% więcej pereł z błyskotek oraz skrzyń... :p kiedy tam perly dadza ?

7. Czort

Czort Młodszy ekspert

Wszystko fajnie pięknie tylko inni musieli wydać dużo więcej kryształów niż teraz co z tym faktem zrobi BP?

8. Cezary.1992

a co masz na mysli ja mam taka sama cene za talent jak wczesniej

9. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Jesli kogos interesuja nowe ceny talentow KLIK

Na czerwono - stare ceny, fioletowy kolor - nowe. Z tego co wiem, gracz ten spisal ceny z serwera beta, wiec istnieje mozliwosc, ze moze to ulec zmianie.

SMOD_*Angua* lubi to.
  10. Czort

Czort Młodszy ekspert

bo to liczone jest taniej od 50 talentu

11. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

eh znowu gracze maja w plecy z krysiami :( jak bym wiedział ze tak bedzie taniej to bym nie robil tych talentów tylko poczekał... tak to tylko przepłaciłem ..

12. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Uwierz, wielu pluje sobie teraz w brode - ja tez.

13. A ja jeszcze daleko do tego poziomu :p fajnie tylko że elitki będą mogły kupić od ręki i znowu wracam do statusu kajaka :(

14. Errew

Errew Hrabia forum

slabsi sa jeszcze slabsi a silniejsi jeszcze bardziej silni... kolejny cudowny krok

15. Zapewne też błąd w tłumaczeniu/opisie...
    Kupujesz klucze za perły żeby znaleźć perły w skrzyni?
    :eek:

16. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

jak by sporo leciało to czemu nie :D zresztą to BP tu nigdy nic nie wiadomo :)

17. -calineczka-

-calineczka- Czeladnik forum

lata temu byly Eventy i dostawalo sie perly ze skrzyn ;)

MOD_Bushido lubi to.
  18. Agresja

Agresja Ekspert forum

A teraz jak na 6 dasz w talentach do skrzyni to nic nie daje takze 1 talent uratowany

19. wełnowiec

wełnowiec Forumowy żółtodziób

ja nie moge wlozyc punktow talentu cos im nie pyklo

20. PISTON

PISTON Okazjonalny autor

majac 5 talentów w podstawie da sie wygenerowac next punkt talentu ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.