talenty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Adek[PL], 30 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

Przy obecnych eventach, gdzie kryształy są co chwila w skrzynkach, botach i wrakach myślę że w rok jest to możliwe. A z resztą, czy musi być w rok? :)

MOD_Demoniczny lubi to.
  2. -kill-97

-kill-97 Forum Pro

w rok wy naprawde macie fantazje

3. MOD_Bushido

MOD_Bushido Moderator Team Seafight

Wszystko zależy od podejścia, na tym evencie co był, niektórzy ponad 6-7 tysięcy kryształów wbili ;)

4. Bad*Dream*

Bad*Dream* Czeladnik forum

Kolego chodzi o wraczki. To jest to samo co Legba's Luck czyli skille,które dają więcej pereł z boników i wraczków,ale dlaczego to tam jest to nie wiem :) Po prostu kolejne 2% do pereł z boników i wraczków

5. Patrykhg12

Patrykhg12 Książę forum

przed chwila ogłoszenie sie pojawiło na temat talentów lecz ja nic nie rozumiem z tego... mógł by mi ktoś to rozpisać ? bo takie dziwne tam liczby sa ze się gubię :D a mianowicie o co chodzi ? w
    Wzrost podstawy - rozumiem ze to ilość potrzebnych krysi ? tylko dlaczego np po 10 talencie 11 jest taki tani ?:p
    Koszt kryształów - tu to samo 10 a 11 tez taki tani ?
    a tu juz w ogolę nie wiem o co chodzi.. koszt kryształów po zagregowaniu:(

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2015
  6. kemoT

kemoT Książę forum

Mam dokładnie tak samo jak Ty :p

7. Bad*Dream*

Bad*Dream* Czeladnik forum

koszt kryształów po zagregowaniu czyli ogólna ilość zużytych kryształów :)

8. Przypomnij sobie event zimowy... Ja wtedy wbiłem 12 talentów w ciągu miesiąca :) Fakt że są coraz droższe to i mniej wejdzie ale nie tak ciężko je zdobyć :p

9. Adek[PL]

Adek[PL] Młodszy ekspert

tak panie i panowie w brew pozorom sprawa jest ukryta gdzie indziej ,jeżeli ktos ma jusz zrobiony statek i chce sobie powalczyc to bez inwestycji w mistrza rakiet i pucharu bokora jusz sobie nie powalczy talenty zostały poprawione pod kontem rakiet a zmienione nagrofdy z e skrzynek pot bokora .jak masz mistrza rakiet to tak jak byś miał pszewage z tym graczem co niema jakieś 80 k hp a bokor to kule vudu jak nie trafisz kul co 2 miechy tak średnio to tesz nie będzie czym walczyć

jeszcze jak ktoś miał by rospiske ile taleny kosztuja od 65 do 70
    // Nie piszemy post pod postem.
    MOD_Demoniczny

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 lipca 2015
  10. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

655,500
    665,800
    676,100
    686,400
    696,700
    707,000
    Proszę :)

MOD_Demoniczny lubi to.
  11. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

ja prawie 30 k kryształów wtedy nabiłem :p
    a nie siedziałem po nocach itd

MOD_Demoniczny lubi to.
  12. $grives$[up]

$grives$[up] Naśladowca mistrzów

to niech zwroca tym graczom ktorzy posidaja juz 65 roznice krysi

13. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

gdzie masz pakiet krysi dostepny w grze bo chyba calkiem slepy jestem sa 2 mozliwosci zdobycia krysi za perly lub nieustanne zbieranie blyskow gdzie srednia wpadniecia 1kryszt to jest 1do 1000 albo i wiecej

14. SCM_Spacja

Pakiety kryształów można kupić podczas dni talentów i uszlachetniania armat 60f :)

15. *PITER2979*

*PITER2979* Ekspert forum

"Przecież nikt nie każe kupować pakietów kryształów... Są dostępne w grze :p"
    skoro nie widzisz co czytasz to masz wklejke zastanow sie i odpisz jak zechcesz bo ktos tu czegos nie rozumie i to nie jestem ja

16. Teodor!!!

Teodor!!! Mieszkaniec forum

O co Ci chodzi :confused:? CM Ci odpisała kiedy możesz je kupić, ale nie musisz, tak poza tym jest pakiet "Pakiet korsarza" i tam masz:
    Zawartość:
    - 25 armat Voodoo
    - 1000 kryształów
    - 5 cesarskich sakiew z klejnotami

To jednak ślepy jesteś jak tego nie zauważyłeś ;)
    Tak w ogóle moderatorowi chodzi, że kryształy są dostępne w grze, a nie o pakiety :p

Ostatnie edytowanie: 1 sierpnia 2015
  17. SCM_Spacja

Ty nie zrozumiałeś, ja nie doczytałam;) 1:1 :p

18. Miałem na myśli że kryształy można znaleźć na morzu... Spokojniej troszkę :)

19. kapitanred70[M00]

kapitanred70[M00] Okazjonalny autor

Czytam te posty graczy płaczących o zwrot wydanych kryształów na talenty i śmiać mi się chce.Czy jak kupicie jakiś towar w sklepie,a po roku obniżą jego cenę to lecicie po zwrot pieniędzy?

20. )tajfun(

)tajfun( Okazjonalny autor

gdy wydajesz pieniedzy i plakales pewno...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.