Talenty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Alferr, 31 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Nie mogę wbić następnego talentu :(
    Na 2 kontach próbowalem i nic :confused:
    Jest z tym jakiś błąd może o_O

2. Jesteś pewny że spełniasz wszystkie warunki? Ostatnio były zmiany więc sprawdź dokładnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 31 maja 2016
  3. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Wiem jak się wbija talenty ;) poza tym na kajaku przy 25 to sie raczej trudno pomylić ;) jak mam 6 w podstawie to drugi do tarcz powinien mi wejść bez problemu a nie wchodzi :confused:

4. Jeśli jesteś pewny że poprawnie przydzielasz talenty to hmm niedawno ktoś pisał że miał podobną sytuację i dopiero po wycofaniu talentów mógł je przydzielić poprawnie na nowo ...

5. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Raczej bym wolał niech to naprawią ;) jeszcze na głównym koncie to tak ale na kajaku to 100 krysi nie wydam ;)
    A mam tą sytuację na obu kontach :confused:

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Tylko wycofanie talentów pomoże w tej sytuacji. Jakiś czas temu była aktualizacja i zwiększenie talentów. To nie jest błąd. Jak nie chcesz wydawać kryształów/pereł to musisz poczekać na dni talentów.

7. stary_trolson

stary_trolson Młodszy ekspert

A może nie zapisujesz przydzielonego talentu ?

8. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

właśnie jak chcę zapisać to mi go wycofuje :confused:

A wg mnie jest jeśli występuje nie tylko u mnie :cool: od czasu aktualizacji już talenty wbijałem i właśnie musiałem wtedy wycofać na szczęście akurat dni talentów byly;) chyba że teraz za każdym razem jak będę chciał wbić następny to poprzednie będę musiał wycofywać o_O

Post pod postem. Proszę używać opcji "edytuj".

9. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Sprawdziłem, wycofałem wszystkie talenty. Nie ma u mnie tego problemu. Na forum nikt Ci tego nie sprawdzi, napisz do suportu.

Dni talentów w czwartek--> https://board-pl.seafight.com/threads/dni-70-talentow.55950/#post-391994

10. ADMIRAL[®™®]

ADMIRAL[®™®] Okazjonalny autor

Ja mam ten sam problem :( zapisuje i nic...

11. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Na szczęście dni talentów od jutra to może sobie gratis wbijemy;)

12. ADMIRAL[®™®]

ADMIRAL[®™®] Okazjonalny autor

Miejmy taka nadzieję :)

13. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Dni talentów zaczynają się w czwartek, więc nie jutro lecz pojutrze :p

BlackPearl§ i SMOD_Mróz lubią to.
  14. I jak ? blad dalej wystepuje?

15. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Udało sie wbić po wycofaniu wszystkich talentów :) a na razie mnie nie stać zeby wbijać następny ;) 4900 krysztalów potrzebne to zbieranie trochę potrwa ;) dobrze bedzie jak się do następnych dni talentów wyrobię ;)

16. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Rozumiem w takim razie że problem został rozwiązany a temat można zamknąć ? ;)

17. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Owszem :) chociarz czy naprawdę zostal rozwiązany to się okaże dopiero jak będę ten następny wbijał ;) mam nadzieję ze znów dni talentów nie będą potrzebne do tego ;)

18. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Również mam taką nadzieję, na tą chwile temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.