Talenty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika LetsGoChamp, 9 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. LetsGoChamp

LetsGoChamp Forumowy żółtodziób

Witam,

Nie wiem jak wydać pkt talentów (mam ich 17). Mam mix 60/50f, 50tki wymienię na admiralki. Zacząć od razu robić zasięg czy salwę do bota? Mam niski lvl i słabe konto wiec myślę o tym co by było pomocne przy rozwijaniu konta, a czytałem na forum dawno temu ze talenty w legbie (% do skrzyń i pereł z błyskotek) nie działają. Pomocy :D

2. wandalxx

wandalxx Forumowy żółtodziób

do rozwijania konta talenty daj w salwe do bota bo zasieg jezeli masz 50f jest zbedny. Tak, na forum czesto piszą żę na początek talenty w legbe i zbierac blyski to jest dobre rozwiazanie ale jezeli masz kase i czas bo aby opylalo sie zbierac blyski to trzeba kupic podwajacz i miec czas na zbieranie wiadomo nikt nie bedzie zbieral kilkanascie godzin dziennie ale jesli masz chec do gry to pierwsze co znajdz jakies ciekawe bractwo i bij boty na slonku i w trakcie bicia kasy na pustaka zbieraj bony i tym sposobem bedziesz mial i pustaka na boty, mojo na pergi i dodatkowo perły z bonów

MOD_Widmo lubi to.
  3. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Staraj się tak wydać punkty talentów, by czerpać z tego jak najlepszy korzyści dla konta swojego... To już sam powinieneś wiedzieć w co dane pkt. przeznaczyć, w co będziesz inwestował itd...
    Jak dla mnie i to moje prywatne zdanie, to pierw na zysk z błyskotek, złoto z botów a później można myśleć co dalej...
    A talenty zawsze można zmienić :)

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
  4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Brak dalszej aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.