Talenty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ЈΔ®ΖĄßεК, 21 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ЈΔ®ΖĄßεК

ЈΔ®ΖĄßεК Forumowy żółtodziób

Zmiana którą wprowadziło BP ,mówię tu o ilości potrzebnych talentów do rozwijania kolejnych ,zrobiła mnie takim oto sposobem w ciula żeby brzydko nie powiedzieć,na lekko ponad 400 kryształów..
    Kiedy była zmiana? Nie wiem bo gram po 3,5 letniej przerwie dopiero od końca listopada czy jakoś początku grudnia ..
    W pniu drzewa trzeba było mieć 5 talentów,które miałem- teraz 6
    Aby po rozpoczęciu danej ścieżki móc przejść dalej potrzeba było 5 talentów na początku ,żaden problem ,miałem rozwiniętą całą ścieżkę Agwe . Ścieżka Ogouna ,tylko wiedza alchemików i to na jeden talent.
    Idąc tym tropem ,miałem razem 26 talentów. Gdy miałem już kolejne kryształy na następny talent ,postanowiłem rozbudować 27 talent .
    Tu powstał problem ,o którym pisałem w poście z jakieś 2 tyg temu ( zamknięty przez MOD Stark).
    Polecano mi zresetować talenty i założyć od początku. PRZYPOMINAM-Full zasięg. Zrobiłem tak,chciałem dodać jeden talent do "Ciosu" w pniu ,dało się..ale dalej..niestety po przejściu do ścieżki Agwe trzeba rozbudować pierwsze dwa równoległe talenty (razem) na 6 PKT.talentu..co skutkuje ujęciem PKT. na końcu ścieżki,odbijając się nie tylko na zasięgu lecz ujmując tym samym jeden pkt. talentu..
    GDYBYM stracił ten jeden kupiony na rzecz" krytycznego ciosu" w pniu,nie było bo to przesadą ,lecz ujmowanie jeszcze jednego pkt. który zarazem kosztował 400 kryształów( około 250 zł ) i pozbawienie mnie Full zasięgu to lekka przesada...

PS.Nie zadowolą mnie komentarze pt. nie możemy nic z tym zrobić,to BP ustala zasady.

2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Zmiana tego była już dawno temu (nie pamiętam kiedy dokładnie). Nie tylko Ty musisz mieć w pniu drzewa 6 talentów, ale też i inni gracze. Tego nie unikniesz. Jak grałeś było do zdobycia mniej talentów, z czasem zaczęło ich przybywać (są tzw. "dni talentów"), a wprowadzając kolejne talenty oczywiste było, że trzeba zmienić też nie tylko pień drzewa ale również ścieżki.
    Miałeś przerwę 3,5 roku, a gra co chwilę się zmienia i nic na to nie poradzisz. Chcesz mieć wszystko od razu na gotowo, a tak się nie da ;)
    Więcej cierpliwości w zdobywaniu kolejnych talentów, bo nic od razu nie zbudowano :)

3. ЈΔ®ΖĄßεК

ЈΔ®ΖĄßεК Forumowy żółtodziób

To jest przykre niestety ,że trzeba mieć jakąś stratę kosztem innych tudzież zmian.. a talentów 70 jest tylko podczas "dni talentów" ( mówię możliwych do zdobycia) a normalnie jest 65,więc co kasują sie jak Dni te się skończą ? :"D bo na to wygląda idąc tą logiką xd
    Ps. dzięki za rzetelną i normalną odpowiedź :) co nie znaczy że nie przeszkadza mi ta zmiana :p

Jeszcze raz dziękuję za wyjaśnienie i sprostowanie,zamykajcie i do zobaczenia na Forum ,przy kolejnym,niepotrzebnym i bezsensownym blędzie czy zmianie BP czegoś "na lepsze" .Dziękuję za poświęconą uwagę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.