Talenty

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika CzajosSK, 24 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CzajosSK

CzajosSK Forumowy żółtodziób

Witam,rozłoży mi ktoś pkt talentu jak powinny isc albo wklei ss? bez pkt talentów za korony

2. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Napisz ile masz punktów talentu w każdej z gałęzi :

Zestawienie obrażeń -

Zestawienie obrony -

Zestawienie ekonomii -

3. CzajosSK

CzajosSK Forumowy żółtodziób

każda po 100

4. abcxyz911

abcxyz911 Czeladnik forum

Dołączam się do tematu, też przydałaby mi się taka podpowiedz.

5. szamankasc

szamankasc Moguł forum

Temat prosty jak budowa cepa:D Wszystko zależy co chcesz robić, poza tym za dużo bez koron nie zdziałasz- a idąc tym tropem dalej proponuje wbicie 21lvl jeśli cię to przeraża to mapy zimowe- blizzardy, mapy wulkaniczne- bloodfangi dają za aborda korony, próg jak się nie mylę 10k więc na luzie kajak zrobi

mając do dyspozycji 100 talentów w każdej ścieżce i będąc kajakiem co zakładam po tejże ilości talentów poszłabym tak:
    1- 5 w miejsca, 5 w prawdopodobieństwo i 50 w proch o ile tak się da bo niestety nie wiem jaki jest minimalny wymóg by iść ścieżką dalej, ta opcja zakłada wolniejszą salwę ale większy zysk o ile oczywiście używasz prochu, a zakładam, że tak jest, następne talenty ładowałabym w trafienie bo masz większy zarobek na botach eventowych, i teraz tak zostaje nam 40pkt i tu masz taką opcję albo:
    - jeśli masz czym strzelać ja tu mówię o armatach nie o 60f co najmniej te voodo to miejsca na armaty i prawdopodobieństwo i tu już to od ciebie zależy jak sobie to rozłożysz
    - jeśli armat nie ma a nie chcesz strzelać jak ostatni kajak na morzu, a dobija cię czekanie aż łaskawie rzucą chłopakami to 5 w aborda i reszta w szybkość salwy, co przy 35 talentach da ci jakieś nie wiem może 15% szybkości
    - ja osobiście dodałabym po prostu 40pkt w prawdopodobieństwo trafienia, bo jak już wbijesz 21lvl to Ci się to bardzo przyda:D
    2- 50 w unikanie, bo jak sądzę miejsca na armaty masz i pewnie nie masz czym konkretnym ich zapełnić:D nie każdy ma od razu fulla młotków, następnie 5 w hp, 5 w reperkę bądź minimum by wejść w rakietki, gdzie też dasz minimum i cała reszta w prawdopodobieństwo uniku
    3- 50 w % do harpuna no bo na czymś trzeba zarabiać a przynajmniej na evencie małym zużyciem harpunów nastukasz w końcu armatki voodo, potem 5 w regeneracje, 5- bądź minimum w szybkość harpuna i to co zostanie w prędkość

abcxyz911 lubi to.
  6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Temat nieaktywny, odpowiedzi zostały udzielone, zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.