Test na 26 poziom

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika **pantera**, 4 sierpnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. **pantera**

**pantera** Czeladnik forum

Jak mam zrobić test na 26 jak wypuszczając flotę po 2/3 minutach jest już po niej salwa na wieżach urosła a boty z floty jakie były od początku takie są dalej może ja czegoś nie wiem ktoś coś?

2. hanys111

hanys111 Okazjonalny autor

Najlepiej to się dogadaj z kimś kto by ci puszczał chyba że się aż tak pozmienialo to wszystko w kwestii flot

3. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Najłatwiej będzie dołączyć do bractwa ewentualnie do aliansu posiadającego wyspy i ich poinformować o tym.

4. **pantera**

**pantera** Czeladnik forum

No niby tak ale ja np gram solo kiedyś robiłem już ten test i udało mi się to bez problemu ale teraz to jest jakaś masakra

5. piracimorza01

piracimorza01 Forumowy żółtodziób

Witam, ja chciałbym się podłączyć z pytaniem o misję na 13 poziomie. jest misja do zrobienia "Krowokrady" gdzie trzeba: "ubij potwory manat 5 szt" - gdzie te manaty znajdę?

6. ๖ۣۜҢΩЩΣҚ

๖ۣۜҢΩЩΣҚ Aktywny autor

W tej misji masz najpierw kordy, jeśli dopłyniesz na ostatni kord, powinny wyskoczyć manaty

piracimorza01 i BA_PP187 lubią to.
  7. wlaziak

wlaziak Aktywny autor

Zobacz na jakiej mapie stoją wieże 1 i wtedy puść flote i zbij swoją własna flote :) najlepiej badz w swoim bractwie wtedy tez po przebiciu flota nie będzie cię biła.

8. ђยlคן๔ยรzคZBP

ђยlคן๔ยรzคZBP Okazjonalny autor

ja na ten test ostatnio wywaliłem 600k koron ;P

9. piracimorza01

piracimorza01 Forumowy żółtodziób

dzięki za podpowiedź! wyskoczyły manaty, misja zakończona.