Test Pirata

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 4NERON, 1 września 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 4NERON

4NERON Forumowy żółtodziób

Witam, dawno nie grałem i nie mam pojęcia jak rozpocząć test pirata... PD mam pod dostatkiem, a nie mam pojęcia jak rozpocząć test na lvl2 -.-

2. POLSKA

POLSKA Młodszy ekspert

PORT 1/1 I ROBISZ MISJE PO KOLEJ AZ DO MOMENTU POJAWIENIA SIĘ TESTU:D

3. ♣Rada®XXL♣

♣Rada®XXL♣ Zaawansowany

PD przyda Ci się dopiero na test pirata 22lvl. Spokojnie możesz zrobić 21 lvl (sam). Na mapach 13-15 pływają boty, które są super opłacalne na perły (najlepsze zaraz po admirałach). Osiągnięcie 13 lvl, powinno być twoim najważniejszym celem.

Na rozkręcenie się powinno Ci wystarczyć. Jak chciałbyś coś więcej niż tylko testy i bicie botów, porozglądaj się za kontami, które już istnieją.

4. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Wszelkie informacje o testach czyli co musisz wykonać i jakie nagrody dostaniesz znajdziesz TUTAJ.
    Jeżeli zrobiłeś już wszystkie misje to zleceniodawcą od którego możesz wziąć misje na test pirata będzie Brzytwa MCGHEE.

5. barteQ11

barteQ11 Okazjonalny autor

Robiąc misje na 22 lvl dostarcz 75k koron do Oswalda, myślałem że po dostarczeniu korony zostaną a tu 0 na koncie:D a już było by parę slotów na armaty xD

6. MOD_Blendsky

MOD_Blendsky Guest

Każdy kto robił ten level i wyżej to przeżywał :)
    Odpowiedź została udzielona temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.