Test Pirata

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ряіνдтεя[KWF], 11 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ряіνдтεя[KWF]

Ряіνдтεя[KWF] Czeladnik forum

Witam
    Mam pewien swego rodzaju problem z testem Pirata. Aktualnie posiadam lvl 14 i chce zrobic 15lvl w Bezpiecznym porcie wykonuje misję ale z lvl 6-10 i teraz mam tak jakby misjie z testem na poziom 11. I teraz moje pytanie brzmi czy mam teraz wszystkie misjie wraz z lvl robic od nowa do poziomu 14 zeby móc zrobić 15 lvl. Zaznaczę że dawno nie grałem

Pozdrawiam

2. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Obawiam się, że musisz wykonać tylko te misje na 14 lvl aby odblokował się test na lvl 15.Tu masz spis wszystkich misji po aktualizacji >> klik<<. Dodam, iż niektóre są bardzo proste i łatwe i jeszcze można max 3 misje przyjąć na jeden raz.

3. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Witaj, po aktualizacji jaka miała miejsce na początku roku zostały wprowadzone nowe misje lvlowe do których linka podała Ci już Foczka, tutaj dodatkowo masz link do poszczególnych testów pirata >>>KLIK<<<

4. Ряіνдтεя[KWF]

Ряіνдтεя[KWF] Czeladnik forum

Już odpowiedz mam. Pomogła pewna miła Pani na Czacie :D można zamykać :)

5. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Zatem zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.