Test pirata

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika NORMa, 15 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. NORMa

NORMa Okazjonalny autor

Witam

Mianowicie jestem aktualnie na robieniu levelu na 43 poziom, ale miałem możliwość przyjęcia od razu testu pirata na 44, więc się zastanawiam co robić, bo tak wszystkie potrzebne rzeczy na 43 uzyskuje z misji dziennych, a na 44 level potrzebuje, rzeczy które można uzyskać z Ligi kapitańskiej. I tu pojawia się pytanie czy mogę sobie przeskoczyć jeden level do góry, bo system mi na to pozwala i czy dostanę jak przeskoczę 2 sloty (za 43 i 44) na armaty, czy dostanę 1 slot (za 44, a za 43 nie dostanę)? Bo opcja jest kusząca zyskuję 5 dni do przodu ale bez gwarancji jednego slotu.

2. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

I jak sobie to wyobrażasz? Później będziesz pisał do pomocy technicznej bo Ci się coś zablokuje. Rób misje po kolei takie moje zdanie :)

3. NORMa

NORMa Okazjonalny autor

Droga Spacjo, zwykłe proste pytanie, system pozwala więc... z uprzejmości pytam, a bardziej informuję że coś takie występuje a raczej nie powinno mieć to miejsca dla uniknięcia właśnie takich sytuacji, także spokojnie. Pozdrawiam

4. SCM_Spacja

System pozwala, ale co później? Takie błędy zgłasza się do pomocy technicznej, a Ty jeszcze się zastanawiasz robić czy nie robić, 5 dni zbawi czy nie zbawi :D Konsekwencje mogłyby być różne dlatego napisałam, że wg mnie powinieneś robić lvle po kolei jak zawsze. I.. jestem jak najbardziej spokojna ;) Również pozdrawiam serdecznie :)

5. NORMa

NORMa Okazjonalny autor

Tylko głupiec nie ma wątpliwości, można zamykać :)

6. SCM_Spacja

Zgodnie z życzeniem zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.