Testy pirata czym były a czym się stały może coś zmienimy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Chochlik86[XXL], 16 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Chochlik86[XXL]

Chochlik86[XXL] Forumowy żółtodziób

Witam serdecznie wszystkich ostatnio mam troszkę więcej czasu i pozwolę sobie na przedstawienie kilku pomysłów w sprawie lvl pirata. Starsi gracze pamiętają jak wyglądało nasze robienie testów w grupie bractwem zrobienie lvl było czymś fajnym wyzwaniem w grze, a jeśli można było poprzeszkadzać ;] to dopiero było fajne. Obecnie jest to banalnie proste aż prawie smutne że lvl został zepchnięty bardzo na margines. Moja propozycja jest następująca.
    1) Lvl pirata za perły dostępny do 15 poziomu
    2) By zrobić lvl za perły trzeba mieć zrobione wszystkie misje.
    3)by zrobic lvl od poziomu 15 należy mieć ukończone misje [wszystkie] niech to nie będzie jedno klikniecie, a walka i zabawa o kolejny poziom
    4) za zrobienie lvl samemu większe nagrody miarodajne do włożonego trudu i czasu
    5) Mapa słońca miała pomagać nowym graczom a obecnie wiemy jak to wygląda proponuje 1 armatkę i 1 belkę więcej na statku za każdy poziom może zachęci innych do zrobienia wyższych lvl
    Miłego pływania pozdrawiam Chochlik86

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

testy pirata mozna robic za perly z ostatnim punktem jestem za

3. admiraljachas

admiraljachas Młodszy ekspert

Testy te nie są wcale łatwe dla nowych graczy albo powracających którzy nie mieli zbyt dobrych kont. Niedługo mają wprowadzić nowe poziomy i myślę że te testy jeszcze ułatwią żeby nowi gracze mogli je trochę szybciej robić.

4. Pantzer

Pantzer Naśladowca mistrzów

Na początek link:
    https://board-pl.seafight.com/threads/test-pirata-wymagania-zadania-pd-za-testy.3445/
    Najistotniejszą kwestią w nich jest czas jaki masz na zrobienie testu.Tu od razu przypomnę że jeśli rozpoczniesz test i przez to uruchomisz czas jego trwania ,gdy wylogujesz się z gry czas testu sam automatycznie się zatrzyma.Ponowne uruchomienie nastąpi po ponownym zalogowaniu.To oznacza że nie stracisz pracy w niego włożonej a ma to znaczenie przy dłuższych testach.Osobiście wszystkie testy zrobiłem sam i jedyną trudność o ile można tak powiedzieć miałem z Admiralem Quintorem i Vuurami.
    Skoro czas jest istotny to ważną kwestią jest szybkość strzelania, a więc Chłopcy okrętowi obowiązkowo , rampa by się przydała i pewnie na dalsze testy większość to już będzie miała.Armaty 50f w zupełności wystarczą.Kolejną istotną rzeczą do testów są harpuny 500. Radzę zawsze w nie się zaopatrzyć.Nawet jeśli z nich nie będziesz musiał korzystać to warto je mieć jeśli trzeba przyspieszyć.Może kasztel na szybsze strzelanie harpunami.I jeszcze jedna uwaga.Ponieważ jesteśmy narażeni na topienie a to może skutecznie przeszkodzić nam w teście radzę zawsze w pierwszej kolejności topić boty a potwory zostawić na koniec.W ten sposób możesz uniknąć straty harpunów.No i oczywiście zanim zabierzesz się za testy najpierw porób trochę pergaminów z których właśnie masz harpuny 500.Czyli zbieranie błyskotek.Testy może trudne nie są ale jednak popracować nad nimi trochę trzeba więc moim zdaniem zmienianie ich nie jest konieczne
    Pozdrawiam

5. CM_Cytryna

CM_Cytryna Guest

Co do testów hmm.. nie wiem jakie by musieli wprowadzić nagrody żeby zachęcić graczy do zrobienia lvlu :D
    Fakt, kiedyś było inaczej, ale teraz tez można fajnie się pobawić przy teście, tym bardziej ze od połączenia serwerów liczba graczy znacznie wzrosła, a nie każdego stać na kupno za perły. Robiąc lvl do 15 większość kieruje się możliwością posiadania mapy słonecznej, dlatego pomysł z jakąś zmianą na tej mapie byłby sensowny. No ale.. nie zapominajmy o nowych poziomach pirata, nowych mapach, misjach :) Myślę, że to coś zmieni. Może nawet przełamie te bariery lvlowe i gracze skuszą się wypłynąć na jeszcze baaardziej głębokie morze ;)

6. admiraljachas

admiraljachas Młodszy ekspert

Dziękuję za rady, przydadzą się :) Zapas perełek na rampę już mam, czekam tylko na dni kaszteli, harpunki też są i dodatkowo mam zamiar zrobić kasztele i talenty na prędkość harpunów, wtedy strzela się co pół sekundy więc jak z karabinku, przyda się na zimowy święto i dni bandery.

7. Chochlik86[XXL]

Chochlik86[XXL] Forumowy żółtodziób

nie chce zmieniać testów samych w sobie. Wszystkie testy zrobiłem 18 19 i większość 20 sam i to kiedy nie było wszystkich usprawnień. Dziękuje za uwagi w temacie

Ostatnie edytowanie: 18 listopada 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.