ticket

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ςzคгภץฬเςђєг[ยק], 6 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

ςzคгภץฬเςђєг[ยק] Naśladowca mistrzów

Uwaga!
    Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
    Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy. co jest !!!!?

2. Czasem tak się zdarza w momencie, gdy odpowiadasz na ticket który został już zamknięty lub z innych powodów technicznych. Przeważnie po jakimś czasie dostajemy kolejną informację, że wiadomość dotarła, jeśli jednak nie to wtedy należy spróbować wysłać ją ponownie.

3. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

dzieki wysłałem ja z 3 razy :D nie mam nadal kamieni do desingu ten co był za 200 zł

4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Po pierwszym skrypcie (wczorajszym) mieliśmy sygnały że nie zadziałał poprawnie. Dzisiaj również około godziny 14 był uruchomiony skrypt. Kamienie powinny być dopisane do konta. Przepłyń się do bezpiecznego portu i sprawdź w inwentarzu jeżeli nie widzisz kamieni na statku. Jeżeli nadal ich brakuje, zgłoś się do pomocy technicznej.

5. Szalloony

Szalloony Czeladnik forum

nadal nie dopisało kamieni do konta, czyżby tak długo ten scrypt dopisywał je ?

6. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Sprawdź u szlifierza czy ich nie ma.

7. Szalloony

SCM_Spacja patrzyłem i w składnicy ich nie ma

8. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Więc nie pozostaje nic innego jak napisać do pomocy technicznej.

9. Szalloony

Napisałem xd ale ciekawe ile teraz czekać....

10. ςzคгภץฬเςђєг[ยק]

kamieni brak i tak samo jak dopisanej premki :D

długo jeszcze mam czekac na odp od suportu i dopisanie kamykow ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 września 2016
  11. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Proszę o cierpliwość z pewnością pomoc techniczna niebawem się z tobą skontaktuje, zazwyczaj bardzo szybko odpowiadają na jakiekolwiek zgłoszenia.
    Proszę również byś zamiast pisania postu pod postem używał opcji edytuj.

12. BA_margarites

BA_margarites Board Administrator Team Seafight

Trwają intensywne prace nad rozwiązaniem tych problemów, jeszcze troszke cierpliwości [​IMG]

13. Shokaku

Shokaku Analityk forum

No oby podczas tych intensywnych prac premki do doliczenia im nie "wyparowały" bo mi wiszą 4x7dni i cisza ....Lepiej w tej chwili darować sobie otwieranie skrzynek.

14. Tronar®™®

Tronar®™® Aktywny autor

mam to samo, czekam już ponad tydzień i nic :(

15. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Błąd z kamieniami w designie Turtle Crusher został naprawiony.
    Do dyskusji na temat braku konta premium z tajemniczych skrzyń zapraszam do tematu: Premka ze skrzyń.
    Temat zamykam.

SMOD_CHRISTOFORO lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.