Towarzysze a ustawienia statku

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika fala5, 24 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. fala5

fala5 Czeladnik forum

Fajna sprawa z klejnotami bo można zsetupować statek wedle własnego pomysłu i wykorzystania. A jeszcze fajniej by było gdyby można było przypisać danego towarzysza do wybranego statku. Przykład:
    Mam skonfigurowany statek na bicie botów to przypisany mu jest towarzysz z celnością bądź obrażeniami.
    A jeżeli mam inna skórkę na którą założyłem klejnoty do bicia kier czy wraków przypisuje jej towarzysza z % do szkód zadawanych harpunami.

Na prawdę ułatwiłoby to grę. Bo tak trzeba sie trzaskać i za każdym razem, wybierz , aktywuj masakra jednym słowem.

2. Stachu-500

Stachu-500 Czeladnik forum

Bardzo fajny pomysł, albo gdyby można chociaż było wybrać towarzysza na mapie morza... Znacznie ułatwiłoby to grę. :)

3. kemoT

kemoT Książę forum

Jak najbardziej jestem za, zawsze to mniej klikania i skakania po okienkach, a jeszcze jak to często bywa (przynajmniej u mnie) to często się okienka tną i nie akceptuje ustawień.

4. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Pomysł jak najbardziej trafiony i jestem oczywiście na tak. Może jakiś Modek się tu zjawi i może podeśle wyżej :p

5. lipka64

lipka64 Forumowy żółtodziób

Bardzo Dobry pomysł. Jestem w 100% na tak

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.