Towarzysze

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika »σяρ|Dσkeя, 14 czerwca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Jest to dobry pomysł (dotyczy graczy pływających z pokazanym towarzyszem)

1. tak

2. nie

Wyniki będą widoczne dopiero po głosowaniu.
  1. »σяρ|Dσkeя

»σяρ|Dσkeя Mieszkaniec forum

Mam prośbę o przekazane tego do BP

Prośba o przywrócenie naturalnych ruchów towarzyszy za statkiem. (chodzi o te że towarzysz pływał jak chciał swobodnie tak jak to było jeszcze na flashu) Teraz to wygląda jakby był przyczepiony do statku za sznurek a w niektórych przypadkach to pływa na statku, albo w ogóle znika, stojąc w określonym miejscu gdzie zmienia się design. Pozdrowienia :D

2. -Pirat_Jarek-[B9T]

-Pirat_Jarek-[B9T] Zaawansowany

A po co to komu, są ważniejsze rzeczy do naprawy które mają duży wpływ na grę, a nie jakieś wizualne bzdury.
    Do zamknięcia :)

3. »σяρ|Dσkeя

Ty Jaruś masz dużo do powiedzenia. Zamknąć to ty swój dom możesz

To ja będę wiedział czy temat zamknąć czy nie. A jak nie ja to moderator. Jak sie nie podoba to załóż swój :D

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 czerwca 2022
    MADSON i BA_PP187 lubią to.
  4. Nie wiedzialem, ze ktos gra z wlaczonym widokiem towarzyszy :D

5. black(rain)

black(rain) Czeladnik forum

gram z aktywnym widokiem..lubie jak ptak robi na kadlub przeciwnika:)

6. :D:D:D Nie skomentuje :D

7. -Pirat_Jarek-[B9T]

-Pirat_Jarek-[B9T] Zaawansowany

Po pierwsze to następny wizualny gadżet nikomu do niczego nie potrzebny, po drugie jakiekolwiek zmiany generują następne błędy których mamy pod dostatkiem, po trzecie od tego jest dział
    Pomysły & Sugestie

Nie dziękuj zawszę służę pomocą :)

8. »σяρ|Dσkeя

Jaruś obudź się ze snu w końcu bo piszesz nie od rzeczy a raczej nie masz pojęcia o czym piszesz. To jest błąd wizualny a nie pomysł ani sugestia XD