Trade/ Handel

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika dudu69**, 3 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Trade/handel/auckja/ Seafight ?

1. Przydalo by sie takie cos :)

19 głos(ów)
    70,4%
  2. A po co niech ludzie laduja kase .

4 głos(ów)
    14,8%
  3. Jestem glupi . ;]

4 głos(ów)
    14,8%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dudu69**

dudu69** Forumowy żółtodziób

Witam . wpadlem na pomysl by robic trade w seafight.. Chodzi mi o taka Aukcje..
    Tzn Ktos wystawi np 10 Armat admiralskich za 400m Zlota... albo za perelki w tym sensie to zalezy od gracza za ile o ile wystawi i sprzeda;] ..
    Aukcja ma polegac ..Na tym aby bylo Tak zrobione
    Ze np Ja wystawie 10 armat adminralskich za 400m złota.. i ktos kupi i 400 m zl wpada do mnie .. Zeby kazdy gracz mogl sie pozbyc tych armat nie potrzebnych ktore zajmuja miejsce na pokladzie ;]

2. gluś.

gluś. Okazjonalny autor

Jestem jak najbardziej za tym zeby to weszlo w zycie seafighta ;)

3. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

Pomysl do kosza po 1 bugerzy tylko na takie cos czekaja zeby z 1 na 2 konto perly napchac po 2 ja wydalem pieniadze na to czemu ten 2 ma miec latwiej a po 3 BP niema z tego zadnego zysku ten pomysl nawet do nich nie dojdzie (i dobrze :D)

Mariu lubi to.
  4. dudu69**

Owszem kazdy z nas ladowal kase... ale pomysl troche.. ;] bugerzy beda banowani ;] .. wiec w czym problem .. bo to jest potrzebne dla nowicjuszy .. zeby wspomoc.. pomysl tez ile ludzi .bedzie gralo jeszcze wiecej gdy dojdzie handel ;]

5. MISIO.GIT

MISIO.GIT Wielki mistrz forum

wiecej ludzi wieksze lagi (teraz jak zrobia event gdzie wyskauje 1 gruby bot co jakis czas to tak zcina a wszystko co moze lagowac mam powylanczane) mniej zarobku nie tylko z npc bo ilosci skrzynek napewno nie zwieksza a pb sie nabije przy okazji i juz to pisalem tu musi miec BP cos do zarobienia inaczej to sie nie kalkuluje bo nikt zadnego pakietu nie kupi bo po co jak mozna z innego konta sobie przezucic
    a co do wspomagania BP ,,To Nie Caritas"

Zdecydowanie na NIE

6. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Hmm a w którym to miejscu armaty zajmują ci miejsca? Bo na pewno nie na pokładzie.
    W tej grze jest wiele rzeczy których mamy ponad miarę . Podobnie jest z armatkami. Ale czy one wołają "jeść" ,czy zabierają miejsce? itp
    Jak ci to przeszkadza to zacznij sobie grać na nowym koncie i zbieraj wszystko od początku.
    Po drugie bo tu głosisz troskę o nowicjuszy....
    Otóż po za tym że każdy był , jest i będzie wiele razy topiony w swojej drodze rozwoju konta uważam że tak łatwo jak dziś nowicjuszom nie było nigdy. Dlaczego? Rozwój konta dla nowego gracza to w pierwszej kolejności kasztele , talenty , full armat elitarnych a więc nawet 50f w dalszej kolejności 60f i daleko potem Admiralskich.To wszystko jest na morzu. Nawet armaty vd ,miotacze , klejnoty a więc wszystko to co najcenniejsze można wycisnąć z eventów .Oczywiście że jak jest event to słabe konto nie uzyska z niego tyle co mocne ale jak można tego w ogóle oczekiwać .Nie znaczy to jednak że nawet z takiego eventu słabe konto nie może czegoś uzyskać .To też jest jakiś stopniowy rozwój konta. To może zaproponujmy żeby zrobili tak że nowe konto dostanie wszystkiego full a mimo to i tak będzie topiony. O to chodzi? Nie.
    Pozdro.

dux-79pl- lubi to.
  7. ajsber

ajsber Młodszy ekspert

Chciałbym żeby coś takiego istniało, jednak w tej grze z przykrością mówię, że chyba to nie jest dobry pomysł :( Z tego rynku zrobiłaby się "pralnia".

8. *HMS^VICTORY*

*HMS^VICTORY* Moguł forum

takich pomysłów w całych ośmiu latach polskiego serwera było kilka żadne nie przeszły i teraz tez nie przejdzie

9. Czaki77_[UP]

Czaki77_[UP] Okazjonalny autor

Ale nie koniecznie chodzi tu o voodoo armaty, dewastatory czy młoty. Może taki pomysł dać, że można handlować towarem, który zdołało się zdobyć z mapy morza. Nawet i za różne rankingi. Co wy na to? Zablokować towar, który był zakupiony przez dział płatności. Znam nie jedną osobę, która za korony by oddała coś zbędnego. (miotacze, które są ponad komplet, żądze, a może i nawet kadłuby.) Ulepszanie miotaczy nie ma znaczenia 1 poziom to jest +1 bonus do amunicji elitarnej.

10. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Pomysł handlu pomiędzy graczami to bardzo, bardzo, bardzo stary pomysł. Nawet kiedyś, dawno temu były przymiarki do realizacji, jednak tego zaniechano. Zbyt dużo komplikacji wówczas wystąpiło. Niektóre z nich to takie:
    Misio, pomysły są jednak przekazywane. :cool:

dudu69** lubi to.
  11. Czaki77_[UP]

Czaki77_[UP] Okazjonalny autor

Warto próbować. Troszkę lepiej by było wystartować nowym graczom. Wkładają duży trud aby uzbierać nawet ten komplet 60F.

12. dudu69**

//
    Pomysly sa przekazywany kazde ;] wiem cos o tym ;] Bp musza sami sie zastanowic nad tym;] ale powiem ;] ze aukcja bardziej .. by wszedla w zycie sf .. ciekaw jestem gdyby cos było z tego .. ;]
    Pozdrawiam > Tefnut ;] <
    Oraz wszystkich pozdrawiam ;] Pamietajcie Gra jeszcze sie ulepsza ;]

BA_Tefnut lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.