trafienie krytyczne

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika †☆»Niron«☆†, 8 lutego 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. †☆»Niron«☆†

†☆»Niron«☆† Aktywny autor

mam 50% szans na trafienie krytyczne a od 2 dni nie wpadl ani jeden krytyk,jest jakis problem z tym?

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Masz 50 % szans na 1 strzal, oznacza to iż możesz oddać 1000000 strzałów i nie mieć żadnego krytyka.

RexusYo! lubi to.
  3. †☆»Niron«☆†

jaja sobie ze mnie robisz? do tej pory co chwile wpadaly a teraz nagle przestaly? dobrze wiemy ze jest to niemozliwe

4. toj0

toj0 Zaawansowany

Niemożliwe abyś przez 2dni nie zadał krytyka Xdd Zmień może desing na inny i znów przywróć ten stały może Ci się bonus zbugował

5. †☆»Niron«☆†

ciagle to robie i nic ;/

6. toj0

toj0 Zaawansowany

A odłamki? odpal i off :d ja mam 55% krytyka i często mi siada praktycznie co 2/3strzał

7. †☆»Niron«☆†

tez wlaczalem i nic... nawet oko mysliwego nie pomaga

8. ๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™

๖Ðaνγ♣JΦиεŞ™ Wielki mistrz forum

Otóź w tej grze od momentu przejścia na Unity jest tyle błędów i niedociągnięć,że stary seafight tyle nie widział. Dowiedziałem się,że dobrze jest co jakiś czas ściągnąć całkowicie kamienie ze statku na inny,wrzystkie armaty,wzmocnienia,towarzyszy,trenerów. Zrobiłem to i różnica była nie tylko w salwie. Nie wiem,czy trofea,kasztele też trzeba tak ,,odświeżać",ale kamienie,armaty i wzmocnienia na pewno.

9. toj0

toj0 Zaawansowany

To chyba tylko u Ciebie, ja właśnie to zrobiłem co napisałeś i u mnie różnicy nie widać :D

10. †☆»Niron«☆†

niestety dalej nie ma...

11. specnaaz

specnaaz Czeladnik forum

ja też jak ściągam np: ożebrowanie, to czekam pare minut zanim wskoczy prawdopodobieństwo zadania krytycznego trafienia na takie jak powinno być bez ożebrowania.