Trinidad i Vodun

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika Neo91, 2 września 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Neo91

Neo91 Forumowy żółtodziób

Witam nie widzę tych designów Trinidad i Vodun w sklepie, przeszukałem cały sklep i ich nie ma, niby miały być dostępne permanentnie a ich nie mam, zaznaczam że ich nie kupowałem

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Dzięki za zgłoszenie. Sprawdzimy.

Neo91 lubi to.
  3. andriej9

andriej9 Czeladnik forum

U mnie jest tak samo.

Neo91 lubi to.
  4. scarface79[PL-]

scarface79[PL-] Zaawansowany

A u mnie też niema i to były trzy designy

Neo91 lubi to.
  5. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Okazuje się że to nie błąd. Designy zniknęły w związku z planowanymi zmianami o których zapewne za jakiś czas się dowiemy.

Neo91 lubi to.
  6. Neo91

Neo91 Forumowy żółtodziób

Kurde ciekawe.. Szkoda, że tak długo zabierałem się do kupna owych designów a teraz ich nie będę miał niestety, no chyba że dodadzą niebawem znów, fajnie by było.

7. Marley.

Marley. Zaawansowany

Te desingi były dostępne cały czas, później znikły z rynku, ale pojawiły się znów z miesiąc temu przy jakimś evencie, władcy piratów bodajże i były normalnie do kupienia, po evencie znów znikły, więc trzeba czekać do ewnetu jakiegoś, chociaż kamienie 32 % będą wtedy mało warte, lepiej bić sezon na skórkę bo tam są kozak kamienie