Trofea

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ßé$†¥¿|{ã, 25 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ßé$†¥¿|{ã

ßé$†¥¿|{ã Czeladnik forum

Dlaczego luneta prawdopodobienstwa trafienia w bota i popiersie lwa nie zwiekszają salwy do bota. Po zdjeciu ich mam taką samą salwę jak po ich założeniu. To jakiś błąd czy cos?

Dodam oczywiscie ze są rozbudowane na 5 poziom i trofea i sloty haha

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 stycznia 2019
  2. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

A sprawdzałeś to na tym samym NPC po parę razy? Trofeum na 5 poziomie daje bonus 5% i po stopieniu jednego NPC, mogłeś nie odczuć różnicy.

3. ßé$†¥¿|{ã

ßé$†¥¿|{ã Czeladnik forum

Sprawdzałem wlasnie na kilku, i salwa sie waha tak samo jak wczesniej od 122 do 130 z rozswietlaka

4. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Cytując klasyka :

Zmienia się, ale bardziej jest to widoczne na kontach słabszych gdzie nie mają tyle różnych dodatków do salwy.

5. Fabol®

Fabol® Młodszy ekspert

A ja mam pytanie co trzeba zrobić w nowych trofeach w Smok i Jerzy w zadaniu Ukończ Poszukiwany :Triumph ?

6. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Cytując klasyka :

Jest to awans z 24 na 25 lvl. Tak jak poprzednio zostanie to dopisane automatycznie za jakiś czas.

7. rajjar

rajjar Zaawansowany

Bije wraczki do nowego trofea wysłużony harpun mam zbite 2 773 418 obrażeń co podzielić na 6 000 ( wrak ) daje 462 wraki.
    jednak w zbierz wraki mam ich tylko 186 ? proszę sprawdzić poprawność naliczania wraków i zgłosić błąd. W tym czasie 4 krotnie byłem na eldorado.

8. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

W tym trofeum wraki to są te błyskotki podwójne które się zbiera a nie te, które się bije z harpunów, wyglądają one tak:

9. rajjar

rajjar Zaawansowany

Ok dzięki za info.

10. CamtePL

CamtePL Czeladnik forum

Ja zauważyłem jeden problem z nowymi trofeami, mianowicie pisze że trzeba wykonać 666 teleportów tylko.... jest taki problem, że zauważyłem, że 3ci dzień pod rząd w ogóle mi ich nie przybywa, miałem 30 i mam dalej, nie wiem co jest grane....

Właśnie kolejny raz użyłem teleportu i dalej mam 30 zaliczone, o co kaman?

Spróbowałem kolejny raz i zrobiłem screeny stanu teleportów i zaliczonych skoków. Niestety dalej nie zalicza

Ostatnie edytowanie: 11 lutego 2019
  11. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Problem z zaliczaniem teleportów do trofeum jest znany i został już przekazany wyżej.

12. CamtePL

CamtePL Czeladnik forum

Okej, w końcu to naprawili, ale możeby tak poczuli się do odpowiedzialności i dodali ludziom to co nabili, a nie zostało zaliczone? bo tak jak mam np. koło 40 teleportów w tej chwili, a obstawiam, że nawet ponad 2x tyle bym miał, i byłbym dużo bliżej odblokowania trofeów, i pewnie wielu ludzi tak ma, tym bardziej, że to było też przez weekend, gdzie każdy mógł coś więcej pograć i co teraz tak jak niektórzy przez błąd bp są opóźnieni nawet o kilka dni w oblokowywaniu sobie trofeów czy też pierwszego trofeum i misji do reputacji? No trochę to tak nie fair w stosunku do graczy :p

13. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Temat zmykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.