Ts seafight? bo mam bana na czat (stare dzieje)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika bibczan1997, 13 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bibczan1997

bibczan1997 Forumowy żółtodziób

Witam może ktoś mi podać jakiś kontakt do gm lub ts ? bo 3 lata temu dostałem bana na czat i postanowiłem zacząć grać ale mam bana na czat może ktoś pomóc? dziękuje ;)

2. Nie trzeba "odświeżać" tematu co parę minut, a wystarczy cierpliwie poczekać na odpowiedź.
    Odwołania od blokad czasu składamy poprzez założenie nowego tematu w dziale Odwołania od blokad czatu

Zbędne posty usuwam.
    Pozdrawiam

3. bibczan1997

bibczan1997 Forumowy żółtodziób

4. BlackPearl§

BlackPearl§ Aktywny autor

O człowieku ban przez 3 lata działa? Coś ty nawywijał ? :eek: :D

5. Tehawanka

Tehawanka Forumowy żółtodziób

kto wymyślił bana na czat na 3 lata i dłużej?

6. Czasami bany są nadawane bezterminowo za niektóre przewinienia, które nigdy nie powinny mieć miejsca na czacie, jak na przykład spamowanie o możliwości kupna pereł z nieautoryzowanych źródeł, itp.

7. Władca|Mórz

Władca|Mórz Okazjonalny autor

Bywaja i takie bany :)

8. bartek12341

bartek12341 Weteran forum

Hehe ja miałem perma na ip nie słusznie więc może on tak samo dostał :D

9. To już sprawa między graczem, a SCM w tym momencie :) Sprawa rozwiązana, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.