TS3 problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika BlackSabbath[PCA], 17 czerwca 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BlackSabbath[PCA]

BlackSabbath[PCA] Naśladowca mistrzów

Wbijam na ts3 i wyskakuje mi ikonka przekreślonego mikrofonu chociaż mikrofon jest podłączony i włączony na ts. Jak daję ustawienia>opcje>przechwytywanie>begin test to wyskakuje taki komunikat: error, colud not open capture device
    co z tym zrobić?
    podłączałem 2 mikro i na obu to samo

2. J4r3k❶NE

J4r3k❶NE Okazjonalny autor

Mi to wygląda na problem z karta dzwiękową , proponuje odinstalowac karte i zainstalować ponownie. Albo zaktualizowac sterowniki. Najlepiej sprawdzic panelsterowania -> system->menadżer urzadzeń -> kontrolery dzwieku , wideo i gier
    Sprawdzic tam czy nie ma zadnych wykrzykników albo "x".

Wykrzyknik " ! " - jest problem ze sterownikiem , brak oprogramowania, należy zaktualizowac
    X - czyli brak sterownika lub jest on wyłączony (wtedy prawym klawiszem na tym sterowniku i włącz, jeśli nie pojdzie oznacza ze cos padło w komputerze).

3. BlackSabbath[PCA]

BlackSabbath[PCA] Naśladowca mistrzów

pod kontrolerami u mnie tak pisze:
    - AMD High Definition Audio Device
    - Realtek High Definition Audio

żadnych x ani ! nie ma, kilkam na te urządzenia i pisze że działa poprawnie

4. MOD_Kali

MOD_Kali Guest

Czy mikrofon jest w czerwonej kwadratowej ramce przekreślonej ? ;)

Próbowałeś opcji "Active mute " - taki mikrofon z zielonym haczykiem w lewym górnym rogu.

5. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

6. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

Problem zapewne rozwiązany. Brak aktywności w temacie - zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.