Turniej/Liga Bractw

Temat na forum 'Pomysły & Sugestie' rozpoczęty przez użytkownika Kore_10, 14 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za tym pomysłem?

1. Tak

15 głos(ów)
    75,0%
  2. Nie

5 głos(ów)
    25,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kore_10

Kore_10 Czeladnik forum

Mam pomysł nad urozmaiceniem czasu spędzanego przy grze seafight. Jak sami widzimy gra się lekko staje monotonna i czasem naprawdę nie ma już co tu robić.
    Wpadłem na pomysł turnieju/ligi bractw, w którym uczestniczyły by wszystkie bractwa, które zgłosiły by się do danego dnia miesiąca.
    Walki odbywałyby się w liczbach 5v5,10v10,15v15,20v20(kwestia dogadania i możliwości wystawienia graczy w danym dniu z danego bractwa) na mapach np. 2/x(tam gdzie nie ma botów,wysp które nas biją lub jeżeli BigPoint chciałby w tym uczesniczyć na jakięs zrobionej do tego specjalnej arenie).
    Ta zabawa miała by za zadanie wprowadzenia w bractwach treningów taktyk,używania wszystkich przedmiotów w zorganizowanej grupie oraz dobrego poruszania się przy ataku lub obronie. NP. 2 graczy jest healerm , 3 zrobionych pod full tank, 5 atakujących itp.
    Tego typu rozgrywka mogła by pomóc zintegrować bractwo i bardziej się w nie zaangażować.
    Każde bractwo by grało z innymi 2 mecze po 5 rund(3 wygrane) lub 10(6wygranych).
    Na tą chwile jeżeli byłby by bractwa chętne to można zrobić lige na forum, bo wiadomo że BigPoint nie zrobi nam areny w 1-2 dni, tylko o ile by ten pomysł przypadł im do gustu to by trochę potrwało.
    Jak zbierze się 5-6 bractw to będzie można spotkać się na którymś TS i wszystko na spokojnie obgadać co do zasad panujących podczas walk i ich przebiegiem.
    W tym momencie nagród by nie było, ale była by sama zabawa w tego typu rozgrywce, bo tego tutaj brakuje.(Chyba że BigPoint nas za sponsoruje;D )
    Mecze odbywały by się np. w godzinach 19-22.(Tu kwestia dwóch bractw,które w tym dniu by miały odbyć mecz)
    Mam nadzieje że pomysł się spodoba i będziemy mogli się spotkać w tego typu zabawie.
    Pozdrawiam ๖ۣۖKєℓєя«™

2. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

mi sie to podoba ogolnie tylko poco przedzial czasowy taka akcja smialo moglaby zastapic chociazby walki na arenie bo malo kto bierze juz w tym udzial

3. •§-Azizz-xxL-§•

•§-Azizz-xxL-§• Mieszkaniec forum

jestem na tak bo chcetnie bym to zobaczyl a i sam wziol w tym udział

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.