,,Ulubione ,, dla towarzyszy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika Alferr, 31 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Chodzi mi o to że tak jak mamy możliwość wybrania kilku skórek do menu ulubione i szybkiej ich zmiany na mapie morza tak żeby coś podobnego utworzyć dla towarzyszy.
    Nie musialo by to nawet być coś nowego ale żeby do menu ktore mamy dla skórek można dodać i towarzyszy.
    Powiedzmy np. że mamy tam max 3 skórki ( myślę że wiecej to mało kto używa ;)) oraz 3 towarzyszy których możemy wtedy szybko zmienić z poziomu mapy morza.
    Np posiadając towarzysza do abordażu albo do PB nie musimy pływać z tym cały czas ;) ale zmieniamy sobie szybko gdy jest możliwość dokonania tego abordażu czy też zdobycia PB

2. =Karkus-X=

=Karkus-X= Wielki mistrz forum

Popieram! Zakładka dla towarzyszy by się przydała bo na stronie chwilę to jednak zajmuje...

3. ★™General_Ratmus™★

★™General_Ratmus™★ Młodszy ekspert

Polać mu;) Takie coś już dawno powinno być w grze jak na moje;)

4. Damian26pl

Damian26pl Czeladnik forum

Jestem Za :D :) :p

5. Ozone

Ozone Okazjonalny autor

Bardzo dobry pomysł :) jestem za :)
    Moderatorzy obudzcie sie ;) i przekażcie go wyżej :)

6. Ten pomysł został już jakiś czas temu przekazany dalej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 6 kwietnia 2016
  7. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Po niedawnym przeniesieniu towarzyszy na mapę morza trzeba by chyba wrócić do tego pomysłu o_O
    W tej chwili mam kamienie na 3 towarzyszach ;) i zdarza mi sie zapomnieć na których ;)
    Taka możliwośc odznaczenia tych z kamieniami chyba nie tylko mnie by pomogła ;)

MOD_Nathaniel lubi to.
  8. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Racja, tak jak napisał MOD_CHRISTOFORO pomysł został już zgłoszony - więc miejmy nadzieję że niebawem zostanie rozpatrzony pozytywnie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.