unikanie/prawdopodobieństwo uniku.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika john009, 16 stycznia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. john009

john009 Koneser forum

na bota jet unikanie szkód, cy prawdopodobieństwo uniku. Różnie pisza ale mnie bocik bierze np. 260 na unikaniu i 20-70 na prawdopodobieństwie. kamienie w potworku na takim samym poziomie - 15%.

2. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Przeważnie do bota służą kamienie unikani szkód . Jednakże podczas eventów można spotkać boty do których lepszą obroną jest prawdopodobieństwo uniku. Trzeba popróbować różnych kombinacji.

3. szamankasc

szamankasc Moguł forum

wedlug mnie najlepsze do npc są oba kamyki, do tego telenty i kasztele, kamyk agwe, ozebrowanie, patrol( jesli nie sa to npc eventowe, gdy sa malo opancerzone mozna na patrolu ale trzeba miec duze prawd trafienia)

4. $†ӨӨΡМΔΠΠ

$†ӨӨΡМΔΠΠ Czeladnik forum

Do NPC służy kamyk Unikanie szkód. Są natomiast nieliczne NPC dla których będzie lepszy kamyk z prawdopodobieństwem uniku :) Dla przykładu główny statek eventu żmija mniej bije gdy ma się prawdopodobieństwo :)

5. UpNexT[A]

UpNexT[A] Czeladnik forum

a ja ci powiem ze z unikaniem i p.uniku bez ozebrowania to we mnie ledwo 2k bil... a nie mam fulla czy cos... kajaczyna jestem

6. john009

john009 Koneser forum

na pergu, czy behemocie mniej biorą na prawdopodobieństwie.

7. promienisty

promienisty Okazjonalny autor

najmniej biorą jak się ma oba :D

8. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Temat nieaktywny. Odpowiedź udzielona. Zatem wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.