Uniti klient login

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika Achilles®»»»»»», 25 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jankos

jankos Aktywny autor

Szok , rozpacz ....., niedowierzanie .
    Nawet resztki nadziei nie pozostawili .
    To jest dramat .

2. Achilles®»»»»»»

Achilles®»»»»»» Książę forum

Nie chce byc złosliwy widziałem nową grafikę i jak mam być szczery to wolę seafight z roku 2008 bo 2021 to dramat i tragedia.

lukiwasz97 lubi to.
  3. adax75

adax75 Mistrz forum

Da się , już się nie da grać , tak jak czytać twoich lizusowskich wypocin wejdź im do du... bo na więcej cię nie stać .Pamiętam jak się starałeś dostać do ekipy ale to co piszesz jak w niej jesteś to się nie spodziewałem jak można być takim sprzedawczykiem , i się dziwić co się w Polsce dzieje jak się osły za byle co sprzedają .Ale jak się pewnie za chwilę przekonam z niektórymi nie podyskutujesz bo i tak sprowadzą do swojego poziomu .

Ostatnie edytowanie: 25 maja 2021
    BA_PP187 lubi to.
  4. adax75

adax75 Mistrz forum

Nie najlepiej co topka znowu wyciągać ulubione , konfiguracje pomieszane i nie można ustawić. I następne po zalogowaniu też nie ma ulubionych ,

5. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

Jak nie potrafisz ustawic to nie masz proste :) u mnie smiga jak trzeba.

Nowa grafika jest duzo lepsza widac ze gra sie rozwija a nie zostaje w tyle z innymi tytułami. Kilka poprawek i bedzie super gierka.

6. lukiwasz97

lukiwasz97 Czeladnik forum

Nowa grafika jest dużo gorsza od starszej , gra rozwija się , ale nie w tym kierunku co trzeba. Cukierkowo jasno

7. Croppelka

Croppelka Młodszy ekspert

Skoro potrafisz to może podziel się wiedzą?
    Z góry dziękuję z garść informacji np. jak zatwierdzić ustawienia mapy, jak aktywować okno czatu, jak spowodować żeby otwarcie okna konfiguracji nie zmuszało do zamykania mapy morza...
    Problemów jest znacznie więcej, szkoda żeby Seafight podzieliło los kilku innych gier BP.

8. Repering

Repering Młodszy ekspert

Jak tego nie cofną, to trzeba zrobić sobie przerwę od gry no niestety (może wtedy zmądrzeją), ale chwilka chyba nie bo pamiętam że pirate storm też było spoko gierką i ukatrupił ją BigPoint, wygląda na to że nie nauczyli się na błędach.

Tak czy inaczej zastanawia mnie to, że taka firma nie potrafi sobie zadbać o takie żyły złota.

9. CHOPEK)

CHOPEK) Forumowy żółtodziób

wsadźcie te zmiany !!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 maja 2021
  10. Pabel321

Pabel321 Forumowy żółtodziób

To już koniec klimatu SF :(

11. dirt96

dirt96 Forumowy żółtodziób

szkoda czasu na tą gre :)

12. (L)egionista_1916_

(L)egionista_1916_ Czeladnik forum

Szkoda tylko tych co kasę w to ładowali ale to nie mój problem :)

Pozdrawiam Ali

13. •Ķobuz•™•F00•

•Ķobuz•™•F00• Młodszy ekspert

Nie jest tak źle, lepiej się ogólnie gra. Wiadomo że są błędy ale na pewno niedługo wyjdzie jakaś łatka czy dwie, która to poprawi.
    Gra się już tak nie laguje, a i w końcu jestem w stanie normalnie zaznaczać statki na mapie morza, wcześniej szczególnie jak było więcej elit na mapie to tak lagowało że było to praktycznie niemożliwe. Myślę że wszyscy się niedługo przyzwyczaimy do nowego:D

14. Achilles®»»»»»»

Witam uniti klient uruchamia sie 15 min wyskakuja jakies błedy i odnowa trzeba uruchamiać strone klienta na mapie morza klikając na naprawe statku nie działa poprawnie trzeba klikać jakąś literkę często wylogowuje mnie ze strony gry. Jeśli chodzi o grafikę to jest ok tylko na początku trochę się wystraszyłem. ale nie morzna odczytac kamieny jakie maja wartosci. Albo otwiera się klient a zachwule zamyka.

Ostatnie edytowanie: 29 maja 2021
  15. -rodrigez35-

-rodrigez35- Aktywny autor

odinstaluj tego klijeta co masz i przez przegladarke wejdz na sf strone główą i zainstaluj jeszcze raz , powinno pomóc

16. Achilles®»»»»»»

No jest ok dziękuję.

17. Achilles®»»»»»»

Na kliencie nie darady grać nie morzna wejsć na mape gry bo wyskakuje znów error w dniu 3 czerwiec 2021 godz 7:29

18. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.