unity- na normalnym serwerze :)

Temat na forum 'Problemy techniczne' rozpoczęty przez użytkownika QxVvVxQ, 8 grudnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

To tak po krótce: działa super ... wielki ukłon dla BP oby nie popsuli :p
    Ale kilka błędów jest i to troszkę pilnych:

Podczas gry na unity nie dostajemy nagród za korzystanie z klienta (np z leto) ... :(

Nie działa Teleportacja :(

Salwa się zmniejszyła w porównaniu do flasha ... na unity bijemy mniej ... (przy mojej najniższej salwie różnica jakiś 5k)

Nie działa sklep

Podobno nie działają umiejętności z talentów (wiadomość z "drugiej ręki")

PS warto było by założyć temat w dyskusji o unity ;)

2. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Wszystkie problemy z unity są znane. Potrzeba troszkę czasu aby doszlifować brakujące funkcje.

QxVvVxQ lubi to.
  3. Ciniak

Ciniak Czeladnik forum

na angielskim forum jest nowy post na temat unity, a na PL kiedy powstanie

4. BA_PP187

Nie powstanie. Bo już jest od dłuzzzzzzzzzzzzszego czasu.

5. bialaDama66

bialaDama66 Czeladnik forum

czatu i dźwięku mi brakuje

6. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

są to mało istotne rzeczy dla rozgrywki :p pewnie z czasem się pojawią :rolleyes: ważniejsze aby te "poważne" naprawili jak najszybciej :)
    Mało istotne jest też to, że np. popsuli wszystkie konfy (kolejność), czasami występują błędy z % hp a tym czy stoją nam żagle czy leżą :p
    np mi po denku na 10% hp stały ... a komuś z 90 % HP leżały :eek:
    czy też: brak bractw a przynajmniej tagu

7. czepentor

czepentor Forumowy żółtodziób

Działa tak super że błąd błędy błędami pogania.
    Beta była otwarta parę dni, zgłoszeń z błędami wysłałem z 15 i żaden z nich nie został usunięty, a teraz wprowadzacie to na zwykłe serwery i liczycie że jakoś to będzie.
    Dla Waszego i naszego dobra proponuję wyłączyć Unity do czasu naprawienia tych najbardziej poważnych, bo chyba nie chcecie aby ludzie zaczęli z nich korzystać np zaczną powielać armaty bastion czy zguby świata na 5 poziomie a ten błąd krytyczny właśnie udostępniliście wraz z wprowadzeniem unity na zwykłe serwery.

8. lordinferno77

lordinferno77 Forumowy żółtodziób

ja nie moge nawet tego otworzyc bo pojawiaja sie komunikaty:Your browser does not support any of the required graphics API for this content.

9. fryderykwielki

fryderykwielki Naśladowca mistrzów

No dużo błędów. Sklep, czat, npc w bezpiecznym porcie i pewnie wiele innych. To pewnie wszystko do naprawienia. Najbardziej mi jednak nie podobają się bardzo drobne napisy i oznaczenia. W tabelach i na mapie (np. wartość salwy). Trudno to odczytać; takie drobne.

10. CM_Monstera

CM_Monstera Moderator Team Seafight

Moje ogólne wrażenie jest bardzo pozytywne. Nie podoba mi się jedynie, że statki wyglądają bardziej jakby latały czy lewitowały niż pływały:rolleyes:o_O Fajnie jak by się to zmieniło.
    A tak to czekam z niecierpliwością;)

11. QxVvVxQ

QxVvVxQ Zaawansowany

Wiadomo chociaż kiedy naprawią nagrody na unity? o_O bo info brak jakiegokolwiek :p restartów też nie ma :confused:
    a aż mnie skręca aby zacząć grać swobodnie i odstawić zdyganego flasha :rolleyes: niestety nie dostajac nagrody chociażby za jelenia i leto to trochę ciężko :p (czy też dostając 2x mniejsze nagrody np za npc dające yulongi)

12. BA_PP187

Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.