Unity

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika FrancaJP, 25 maja 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Zgłoszone.

2. FrancaJP

FrancaJP Okazjonalny autor

nie wiem czy byłes na tym linku który podała spacja jesli nie to kliknij i przerzuci cie na strone gdzie jest podane slotów na broń 230 - czyżby kolejny błąd ?

3. 50fifty

50fifty Okazjonalny autor

Testowal juz ktos przegladarki i bylby polecic taka na ktorej gra najlepiej chodzi? Na operze 25 fpsow :) i to jest niby to usprawnienie?

4. -rodrigez35-

-rodrigez35- Aktywny autor

zobacz jeszcze mozilke

5. NORMa

NORMa Okazjonalny autor

Brak możliwości, oddania bądź przyjęcia misji, już 2 dzień, oddaje test pirata bez skutecznie, brak możliwości zrestartowania mapy za pomocą przycisku F5, przelogowanie nie pomaga!

6. BA_PP187

Klient czy przeglądarka?

7. NORMa

NORMa Okazjonalny autor

Na kliencie i na przeglądarce jest to samo, nic nie działa

8. BA_PP187

To ja mam odwrotną sytuację i u mnie wszystko działa. Musisz podać więcej szczegółów na temat przeglądarki oraz Twojego komputera.

9. Reaper*

Reaper* Stały bywalec

Blad podczas walki z graczem czesto pokazuje ze bije nas np ostrze ktore ma 0 hp na te 600 mln a tak naprawde atakuje nas gracz i nie jest on widoczny w rubryce przeciwnikow jak na przegladarce tak i na kliencie

10. BA_PP187

Zerknę zaraz, dzięki.

11. Matthletic

Matthletic Czeladnik forum

Nie można wejść na mapę kałamarnicy. Po kliknięciu w ikonę z teleportem kasuje się do 0% i po chwili wraca do 100%.

12. BA_PP187

Zgłoszone.

13. ~CopaCabana~

~CopaCabana~ Czeladnik forum

Ta gra jeszcze działa kiedy będzie ona OFF z tymi błędami nie da się grać

14. Orka07

Orka07 Okazjonalny autor

nie mogę zdać zakończenie misji u Oswald Murray

15. BA_PP187

Potrzebujemy więcej informacji, co to za misja i co musisz tam zrobić? Jeżeli w misji masz abordować npc to ten problem jest już zgłoszony.

16. picak1-2630[†PL†]

picak1-2630[†PL†] Forumowy żółtodziób

bo nie masz 100 % tylko pewnie mniej błędnie pokazuje liczy 1 do 1 za potworka a nie jak wcześniej czyli dobij potworków troche i wejdziesz tak samo jest ze sztuczkami voodoo napełnia się do 100 % zaraz po tym jak użyjesz wizualnie masz 100 % ale w praktyce tylko kilka %

Morfeusz_PL lubi to.
  17. Po wlaczeniu f5 nie dziala okno konfiguracji, mapy morza oraz teleprtacji. Wylaczenia okienka i ponowne wlaczenie nie pomaga z mapa morza. To wszystko na przegladarce.

18. BA_PP187

Jakiej? I w jakiej wersji?

19. W najnowszej wersji Chrome.

A po wrzuceniu wiekszej ilosci mojo - komunikaty ze zdobytymi przedmiotami pokazuja sie chyba z pol godziny na mapie morza :D

20. FrancaJP

FrancaJP Okazjonalny autor

Wiecie co ? dajcie znać kiedy będzie można wejść na mapę ośmiornicy albo może inaczej kiedy będzie można z milionem błędów grac jak przy ostatnim tchnięciu klienta - nie musi być lepiej... a ja tymczasem mam alternatywną grę.
    do zobaczenia za pół roku

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.