Uszlachetnianie Armat Voodoo na poz 5

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Shokaku, 24 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Brak możliwości uszlachetniania armat voodoo na poz 5. Nie ma opcji w zakładce Nagroda Korsarza . Również w posterunku handlowym ( tam w ogóle nie ma możliwości uszlachetniania 5 armat na 4.
    Dla przypomnienia:
    Dodatkowo zakup pakietów aktywuje możliwość szlifowania armat w stosunku 5 do 4 zamiast 3 do 2 w zakładce posterunku handlowego.

2. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Nadal nie ma możliwości uszlachetnienia wszystkich armat z 5 na 4. Może ktoś się tym zajmie:mad:

3. MilKaCaRameL

MilKaCaRameL Koneser forum

w ogóle to wszystko tak na wariata robione byle kasę wydrzeć od graczy nic nie przygotowane skórka miała być na hp i hita samo złoto daje , co tutaj więcej można dodać...

4. MOD_BRUTUS

MOD_BRUTUS Guest

Witaj,

W posterunku handlowym jest możliwość uszlachetnienia armat na 5 poziom :

Oczywiście musisz posiadać przynajmniej 3 armaty na poziomie 4 - aby skorzystać z takiej możliwości.

Jeśli chodzi o nagrodę korsarza tam jest możliwość wymiany i otrzymujemy 4 armaty na wyższym poziomie z 5 na niższym.

Zyskujemy na 15 armatach 12 wyższego poziomy zamiast (przy przeliczniku 2 za 3 - 15 -10 ) także zyskujemy 2 armaty na 15 sztukach.

Nigdzie nie jest napisane że można uszlachetnić armaty voodoo na 5 poziom.

5. Shokaku

Shokaku Analityk forum

Zgodnie z ogłoszeniem:
    https://board-pl.seafight.com/threads/wyprzedaz-postaw-na-czarne.60139/
    a co wyszczególnię po raz kolejny :
    Dodatkowo zakup pakietów aktywuje możliwość szlifowania armat w stosunku 5 do 4 zamiast 3 do 2 w zakładce posterunku handlowego.

w rozumieniu wszystkie armaty a nie te czy tamte , tak zawsze było .
    Co to znaczy ?
    "Nigdzie nie jest napisane że można uszlachetniać armaty voodoo na 5 poziom?"
    A czy gdzieś jest napisane o niższych poziomach??? To może z niższymi poziomami też nas odeślesz do posterunku handlowego po wymianę 3 na 2.
    No mam nadzieję że nie czepiasz się słów których ja akurat użyłem ( uszlachetnianie) bo ty piszesz (wymiana) a w ogłoszeniu jest (szlifowanie) wiesz bo to by już wyglądało mało poważnie.
    I jeszcze w odniesieniu do Twoich wyliczeń
    Z nich wynika że na wymianie 15 armat jesteśmy stratni 2 armaty . No chyba nie myślisz że ja tu o 2 armaty się rozpisuję . Ale na 150 armatach starta wynosi 20 , na 300 wynosi 40, na 450 wynosi 60 ARMAT poz 5 a to już nie jest nic .

Ostatnie edytowanie: 27 listopada 2017
  6. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Oferta Nagrody Korsarza już wygasła. Brak aktywności w wątku.
    Temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.