uszlachetnienie

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Niezniszczalny, 22 lutego 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Niezniszczalny

Niezniszczalny Okazjonalny autor

Witam Serdecznie :) mógłby ktoś mi wysłać ceny uszlachetnienia armat 60 funtowych na każdy poziom .Chciałbym przedstawić ze chodzi tylko o rabat 25 %.. Pytam tu bo wiem ze graja tu sami profesjonaliści którzy mają już to w pamięci.. :D

2. MOD_Mikser

MOD_Mikser Guest

Jeżeli chodzi o cenę w kryształach to na 247 armat od 0 poz. do 5 poz. musisz wydać 7410 kryształów przy full zniżce 1 kryształ to 185 pereł, Ty piszesz tylko o 25% rabacie więc 232 perły = 1 kryształ jeżeli dobrze licze, 7410x232=1,719,120 pereł na zakup 7410 kryształów.

3. Niezniszczalny

Niezniszczalny Okazjonalny autor

A ok .dziękuje .. No to troche słabo mam dopiero 700 tyś perełek.. A na 4 poziom.? ile wyjdzie tak na oko.? jak juz taki liczysz :D

4. Skoro na 5 poziomów wychodzi 1,7 mln pereł (343 tyś każdy) to wystarczy odjąć tę ilość pereł. Byłoby to jakieś 1,376 tyś pereł.

5. MOD_Leniuch

MOD_Leniuch Guest

Niezniszczalny, czy chciałbyś jeszcze o coś zapytać?

6. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Nie ma dalszych pytań.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.