Uwaga

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jarko, 1 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jarko

jarko Czeladnik forum

W dniu dzisiejszym przyszła informacja o nagminnym łamaniu kodu gry względem pasów do kont więc dla wszystkich graczy ostrzeżenie BP ma w nosie co dzieje się z kontem(graczem)

2. KAJMAN

KAJMAN Forumowy żółtodziób

dokladnie oni tylko dbaja o swoje ... za przeproszeniem mi ostatnio ukradli konto to nie pomagaja odzyskac bo im sie nie chce tylko stale te same odpowiedzi od supportu a BP zero reakcji wazne zeby przelewy byly.... Gra schodzi na psy

A co do kradzieży konta - znam taką sytuację i po odpowiednim zgłoszeniu sprawy konto wróciło do właściciela.
    O szczegóły dowiesz się w supporcie, na pewno ci pomogą :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 stycznia 2015
  3. -υикт-1

-υикт-1 Mieszkaniec forum

konto da sie odzyskac wystarczy wziasc sprawy w swoje rece trzeba znac sie na komputerach jesli znasz swoje Id kota to nie ma lipy mi zeszlo tydzien ale konto odzyskalem nie powiem nie bylo latwo ale dalo sie najpierw zglosilem na policje kradziesz konta mozna to zrobic jesli wydales na ta gre ponad 300 zł i masz potwierdzenia przelewu lub inne dokumenty pozniej szukasz typa po ide jak bedziesz mial szczescie znajdziesz go podajesz do supp pod jakim nickiem plywa id tego konta podajesz tez kwit z policj najlepiej zdjecie wysylasz im to i musza sie zajac sprawa i prosisz ich o IP komputera na ktorym konto bylo uzywane jesli ci przysla to idziesz z tym na policje i ty masz odzyskane konto a typek idzie na 2 lata do pudła.Dziekuje i pozdrawiam.

4. Kolega wyżej dał radę co i jak w takiej sytuacji..
    A ja zamykam ze względu na brak dalszej aktywności tematu

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.