Uwagi na temat gry

Temat na forum 'Uwagi na temat gry (skargi, opinie, pochwały)' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 2 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Lista przedmiotów występujących na stałe w grze jest umieszczona pod hasłem "Przedmioty i akcesoria". Wciskasz na klawiaturze lewy ctrl i F - otwiera się podmenu, gdzie wpisujesz interesującą Cię nazwę i gotowe ;) A co do listy przedmiotów występujących cyklicznie - w każdym evencie dany przedmiot mimo, że nazwa jest identyczna otrzymuje się w inny sposób lub z innego NPC, ktoś musiałby nad tym czuwać i zmieniać, dlatego odsyłamy graczy do FAQ, gdzie jest aktualna informacja co i jak. Jeśli masz jakiś pomysł by to ulepszyć, to MOD_Stark podał link do tematu, zapraszam do skorzystania z niego :)

2. dorka

dorka Okazjonalny autor

jak tu dawno nie zaglondałam ten szajs jeszcze istnieje :) widze że nic w tym łanie się nie zmnieniło

3. krolu15_USS

krolu15_USS Aktywny autor

hmmm elwiana moze chciałabys zeby tak było zgłoszenie nr Ticket#2016101437008788 w zgłoszneiu tym z pazdziernika opisałem ze kamienie mi zeszły na minus prosiliscie o scryny , wysłałem. pozniej czekałem tydzien dwa , ponaglilem zgloszenie , dalej kazaliscie cierpliwie czekac. w tutym ukazała sie informacja oficjalna ze tak sie poprpstu dzieje za owe przedmioty zostaly wykorzystane. ,daliscie do zrozumienia ze nie beda wyzerowane ale trzeba je samemu zbierajac LUB kupujac np sakwy wyzerowac. mamy kwiecien ,swieta ,na zgloszenie dalej nie ma opowiedzi , ja zaczynam kupowac sakwy zeby owe minusy zlikwidowac. i co ?? ban na konto za bład ze szlifowaniem. malo tego po 9 latch oddanych tej grze dostaje smieszna odpowiedz za co blokada na konto. taka na odczepne. PT ktory odpowiadał na ticeta twierdzi ze robiłem cos czego nie mialem. mozna to porownac do złodzieja ktory ukradl pieniadze ,i poszedł za kratki za pieniade ktorych nie było . Oficjalne ogloszenia Ba tefnut dawalo do zrozumienia co innego. wiec wyglada to teraz tak, kupiłem wieksza ilosc sakiew i na potworka i na skorke po to zeby to wyzerowac. bo macie jakies błedy ktore wielu osobom dały o sobie znac. i dostaje blokade. . WIEC TAK ZOSTAŁEM POTRAKTOWANY ZA SZCZEROSC I ZGLASZANIE BŁEDOW. A OFICJLANE OGLOSZENIE BA TEFNUT KOMPLETNIE TRACI SENS.
    Ahoj Piraci!

Mamy wiele zgłoszeń ujemnej ilości przedmiotów takich jak: kryształy, klejnoty, przedmioty akcji, mojo itd. Istnieje kilka powodów problemu a ekipa pracuje nad rozwiązaniem.
    Wydaje się jednak iż te przedmioty nie zniknęły lecz zostały zużyte w trakcie gry. Tak więc nie będziemy ich dopisywać do kont.

4. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Marcineek_WSRH , twój post jako trolowanie mijające się z rzeczywistością usuwam. Możemy porozmawiać ale nie w taki sposób jak zaczynasz.

krolu15_USS, prosiłeś żeby zerknąć do postu i odpowiedzieć więc patrzę. Twój problem jest dość trudnym problemem. Nie możemy też na forum dyskutować o materii co do której obustronnie jesteśmy zobowiązani do zachowania poufności. Sprawę zgłosiłeś do pomocy technicznej, informacja o problemie była przekazana do odpowiedniego działu, sprawdzana wielokrotnie. Szczerze powiedziawszy do końca nie wiem co porobiłeś u siebie na koncie. Ludzie którzy to sprawdzali, gdy już nie mieli wątpliwości co do celowości działania i aktywnego wykorzystania bugu, zrobili to co ich zdaniem powinni. Ponieważ nie wszystkie aspekty problemu Twojego konta są zakończone, o czym dobrze wiesz, miejscem dalszego wyjaśnienie problemu jest support.

5. krolu15_USS

krolu15_USS, prosiłeś żeby zerknąć do postu i odpowiedzieć więc patrzę. Twój problem jest dość trudnym problemem. Nie możemy też na forum dyskutować o materii co do której obustronnie jesteśmy zobowiązani do zachowania poufności. Sprawę zgłosiłeś do pomocy technicznej, informacja o problemie była przekazana do odpowiedniego działu, sprawdzana wielokrotnie. Szczerze powiedziawszy do końca nie wiem co porobiłeś u siebie na koncie. Ludzie którzy to sprawdzali, gdy już nie mieli wątpliwości co do celowości działania i aktywnego wykorzystania bugu, zrobili to co ich zdaniem powinni. Ponieważ nie wszystkie aspekty problemu Twojego konta są zakończone, o czym dobrze wiesz, miejscem dalszego wyjaśnienie problemu jest support.[/QUOTE]

kochana Aniu nie robilem tego tego celowo. wiele osob ma ten sam problem ,a nadal plywaja nie maja zadnych blokad. a po 2 po co zgłaszalbym blad ?? to tak jakbym popełnil samobojstwo . po 3 kupilem wiele sakw bo jak pisalas przedmioty zostaly uzyte w grze wiec tak czy jnaczej trzba bedzie je wyrownac. twoj ogloszenie z lutego ktore wkleilem , daje do zrozumienia co innego. e jest bład nie wiecie dlaczego tak sie dzieje , ale nie wpływa no na gre , bo nie dostaje nikt nic za darmo. . mowisz pisac do PT. PO CO ??oni przez 9 lat ja gram w ta gre nigdy mi w niczym nie pomogli. a dyskusja z nimi to tak jak walenie glowa w mur. 90 proc odpowiedzi PT jest to motoda kopiuj wklej. strasznie duzo nerwow kosztuje rozmowa z nimi ,a i tak nie przynosi efektow, poprosiłem teraz o zwrot pieniedzy bo kupilem dosc duzo sakiewek zeby wyzerowac te kamienie. a nawt nie zdazyłem ich otworzyc bo dostalem bana, i chclabym odzyskac pieniadze. ale jak kamien w wode , na odpowioedz na ticeta czekalem pol roku. odpwoiedzi nie dostalem a ticet zostal zakmniety, a chyba tak nie mozecie robic. i teraz tez pewnie nie mam co liczyc na zwrot. gracz tu nie ma zadnych praw :( twierdzisz ze nie było watpliwosci co do robienia kamieni, skoro takie stwierdzenie jak wytłumaczyc bany z 2 miesiecy temu ktore tez za to polecialy ale tylko na miesiac a nie perma ,BP dzieli graczy na lepszych i gorszych ? po 9 latach nie dostaje nawet wyczerpujacej odpowiedzi za co zostalem zablokowany tylko wykretne i na odczepne ticety.

6. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Na grę to na pewno wpływało. Jeżeli zrozumiałeś co innego to był to błędny wniosek. Jedną kwestią jest wiedza o problemie a inną kwestią decyzja co z tym błędem będzie robione. Ta decyzja należy już do znacznie wyższej góry. Moja funkcja jest za mała na takie blokady.

Przez święta wiele osób miało wolne. Odpowiedź na pewno otrzymasz.

Powód blokady był zupełnie inny. Każdy zainteresowany był o tym poinformowany a jak miał ktoś wątpliwości to mógł się dopytać w supporcie.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 kwietnia 2017
  7. -TatiJestem-

-TatiJestem- Młodszy ekspert

mam problem z misja na 29 lvlu a mianowicie niemoge dostac listu zelaznego z abordow ktore wykonuje na botach ktore plywaja na 29 i 28 list dostalem wczesniej za jakas misje ale przerwalem ta co robie teraz wiec skad moge zdobyc ten list teraz?

8. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Misja 4 - List żelazny
    Zabij 5 x Fuath, 5 x Selkie, wróć do Monroe Robinson (odblokowanie misji 1)
    Nagroda: 35 000 złota, 3 710 000 PD, 1 x List żelazny

Aby zdobyć list trzeba zbijać potworki :) Mam nadzieję, ze wszystko będzie ok, a jeśli nie, to pozostaje pomoc techniczna.

9. -TatiJestem-

wszystko sie zgadza lecz misja z ktora mam problem to wlasnie pottrzebuje ten list ktory dostalem za ta misje co napisalas ale przerwalem a list pobralo i skad mam teraz go wziasc? :/

10. SCM_Mruczuś

SCM_Mruczuś Guest

Napisz do pomocy technicznej :)

11. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Furtka awaryjna systemu misji jest podana:

12. -TatiJestem-

mam rozumiec ze teraz by mi list zelazny wypadl to musze bic abordazowac te renowny ktore plywaja max na 25/1

13. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Tak. Tak to awaryjnie zostało zaprojektowane.

14. -TatiJestem-

Dzieki wielkie za pomoc 4 boty i juz mam a kul poszlo prawie 2mil :D :/

15. Skargi na członków ekipy proszę wysyłać do pomocy technicznej.

16. krolu15_USS

nie wiem czy ty modzie masz jakis problem ze zrozumieniem. , przeczytaj uwaznie co napisałem , nawet ty tym ze usuwasz nasze wpisy tylko potwierdzasz to o czym pisałem. chyba jest to temat pochwaly i skargi tak??/ nie wiem czy masz problem ze zrozumieniem ale to nie moja sprawa. a po 2 po co mam pisac do PT skoro własnie o tym mowie ze to co ja do nich pisze jest przekazywane graczom na ts. i taki beszczelny typ oficjalnie o tym pisze na czacie bo czuje sie bezkarnie. tez jestes od nich z aliansu ? bo widze chcesz zatuszowac prawde wes Ty sie chopie zastanow. bo widze nie ogarnisz. a forum jest od tego zeby wyrazic swoja opinie. tym bardziej tutaj gdzie o tym pisze.

17. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Krolu, nie daj się sprowokować. To bleff. Wiele informacji o tym co się dzieje w grze dociera do graczy gdyż w jakiś sposób sami te informacje przekazują. Zapewniam Ciebie i innych graczy że nie ma znaczenia w jakim kto jest aliansie gdy zwracasz się do pomocy technicznej a informacje są traktowane jako poufne. Ponieważ praca wszystkich ticket moderatorów jest nadzorowana nie ma też możliwości aby cokolwiek tuszować lub załatwiać inaczej niż zgodnie z przyjętymi zasadami obowiązującymi w jednakowy sposób wszystkich. Jeżeli zdarzy się sytuacja że jesteś przekonany że informacje poufne są gdziekolwiek przekazywane a nie powinny to napisz to do supportu. Naprawdę pilnujemy żeby poufność była zachowana. Nie mamy jednak wpływu na to że ktoś stek bzdur wypisuje na czacie. Nawet jeżeli spotyka się to później z reakcją to i tak w społeczność SF idzie.

18. Ale sami gracze pisali mi, że takie coś istnieję i, że dostają informację kto i kiedy napisał na nich ticketa :)

19. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Bardzo proszę o szczegółowe informacje do pomocy technicznej.

20. ***PEUGEOT***1977

***PEUGEOT***1977 Czeladnik forum

To jest już parodia poprostu :) Takich cyrków to od początku seafighta nie było wyciekające tickety , SCM któremu na panelu czatu godziny nabija osoba trzecia :) CMi wtórujący w obrażaniu na czacie :)