Uwagi na temat gry

Temat na forum 'Uwagi na temat gry (skargi, opinie, pochwały)' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 2 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ***Kolum[S_P]***

***Kolum[S_P]*** Forumowy żółtodziób

Może ktoś wie co się dzieje z nagrodami za pergaminy. Od pewnego czasu jako nagrodę za skończenie dostaję tylko "szkody" mam ich już na 868 dni. To musi być jakiś błąd, co zrobić żeby dostać inne nagrody, np. kadłub. Niech mi tylko nikt nie tłumaczy, że nagrody są losowe. W moim przypadku to nie jest los, to jest fatum.

2. SCM_Shanti

SCM_Shanti Guest

Nic się nie dzieje, aby tylko jeden typ nagród dawało. Po prostu brak szczęścia. Wylosowanie takiej nagrody jaką się chce to jak totolotek i nikt nikomu nie dogodzi. Jedni będą się cieszyć z otrzymanych szkód, a inni nie, tak samo jest z innymi nagrodami końcowymi z pergaminów.
    Wiem, że moja odpowiedź nie będzie Cię satysfakcjonowała, ale napiszę tylko tyle iż trzymam kciuki abyś trafił coś innego niż szkody;).

SMOD_Mróz lubi to.
  3. мĩ¢Ħдℓ

мĩ¢Ħдℓ Forumowy żółtodziób

Na wykonanie misji z portu jest jakiś określony czas? Zrobiłem misję Sprawa Norn i nie mogę odebrać nagrody, pisze że mogę od nowa a armatki nie dostałem :/ Co zrobić ?

4. SCM_Spacja

SCM_Spacja S-Moderator Team Seafight

Misje z portu restartują się o godz 12:00 w południe, jeśli nie skończyłeś jej przed tą godziną, to musisz zacząć od nowa. Zaliczają się tylko misje ukończone.

5. Repering

Repering Młodszy ekspert

Mam pytanie ile ta gra ma już lat, że BigPoint nie może naprawić prostego błędu.Już go opisuje.

Jest sobie bezpieczny port, wychodzę z Bezpiecznego portu mapa 7/4 iii chce sobie wyjść z tego bezpiecznego portu
    II GDZIE MNIE PRZERZUCA NA MAPĘ ?!!!
    POD MEINIRY PROSTO i zaczynają mnie stróżówki od Złych strzelać po 8000 ?!
    Czy to jest normalne, kiedy wreszcie takie proste rzeczy naprawią?!

Zmieniłbym nazwę tego portu na "Niebezpieczny Port" bo faktycznie jest w pewnym stopniu niebezpieczny.

6. SCM_Spacja

Niestety tak jest skonstruowana gra, że z bezpiecznego portu przerzuca w losowe miejsce na mapie, jeśli Ci to przeszkadza, to zawsze możesz płynąć do portu na 2/1 lub 5/1, tam nie ma wysp :)

7. Repering

Repering Młodszy ekspert

A co się powinno robić, jeśli coś jest źle skontruowane?
    Naprawić trzeba.

8. SCM_Spacja

To raczej nie jest błąd;) Tak ma być

9. Repering

Repering Młodszy ekspert

a tymczasem na pocieszenie "coraz większa salwa" i nowy rekord 3268 z pustaka w bota bez krytyka

10. SCM_Spacja

Gratulacje! Już wiem z kim piszę ;))

11. Repering

Repering Młodszy ekspert

HEHEHE a teraz pytanie czy naprawili Abordaż?

2015-12-27 22:45:32Twój statek ma o 318 punktów życia więcej i wzmocniony wyrusza w dalszą podróż.
    2015-12-27 22:44:50Koszty: Twój statek został naprawiony po zatopieniu.-699 Złoto
    2015-12-27 22:43:17Otrzymałeś 10 PD (punkty doświadczenia).
    2015-12-27 22:42:56Koszty: Twój statek został naprawiony po zatopieniu.-1'000 Złoto
    2015-12-27 22:42:56Idziesz_Na_Dno[»Ŧ«] zatopił Twój statek.
    2015-12-27 22:42:54Koszty: Abordaż-428'996 Złoto

12. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Tak, kilka tygodni temu.

13. Repering

Repering Młodszy ekspert

a Kanonier działa czy nie?

14. Errew

Errew Hrabia forum

dziala

15. uwaga12

uwaga12 Forumowy żółtodziób

Nick: WesolyGrabarz Dostałem bana na chat na 7 dni za napisanie "..." jest to żałosne i oburzające aby za takie coś dostawać bana automatycznie pisząc to na grupie co jak co ale teraz dzieci 10 letnie używają o wiele gorszych słów dlatego proszę o odbanowanie. Nwm czy dobrze pisze ale przekierowało mnie tu z support

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 grudnia 2015
  16. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Odwołaj się w tym temacie : https://board-pl.seafight.com/forums/odwolania-od-blokad-czatu.772/
    Teraz sobie rozwin ten skrót którego uzyles i odpowiedz sobie na pytanie czy nie jest to wulgarne i czy jest to odpowiednie na czat gry :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 grudnia 2015
  17. Repering

Repering Młodszy ekspert

To jeśli kupie kanoniera i np strzelam 70k w NPC to będę w niego strzelał 73,5k po tym jak kupie tego kanoniera?

18. "Kanonier podnosi precyzję twoich salw armatnich o 5%. W ten sposób oszczędzasz cenną amunicję."
    Jeśli prawdopodobieństwo trafienia Twoich armat jest poniżej 100% to po zakupie kanoniera salwa wzrośnie Ci w okolicach 5%, jeśli natomiast Twoje prawdopodobieństwo jest większe niż 100% to salwa do NPC praktycznie nie zmieni się.

19. Repering

Repering Młodszy ekspert

No jest poprawa salwy w NPC

20. -Kasiczek-

-Kasiczek- Czeladnik forum

Czy ja doczekam się razem z innymi graczami że BP na poważnie weżmie się za taki zwane automaty-już standardowo zaczynam opływać mapy i je wytapiać z pustaka np 9-3 ...,9-1 ..., ... itd -tak trudno by adm zalogował się na morze i kontrolnie przyjrzał się -ja strzelając już wiem nawet w który górny leci.Macki i bony i juz wiadomo co jest na danej mapie.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 stycznia 2016