Uwagi na temat gry

Temat na forum 'Uwagi na temat gry (skargi, opinie, pochwały)' rozpoczęty przez użytkownika BA_Modlishka, 2 grudnia 2013.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. *PERE-UBU*

*PERE-UBU* Aktywny autor

kiedy bedzie można uszlachetniać szrapnela?

2. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

uuu, ale pytanie, zapewne juz nigdy, zapasy z elitarnego sprzetu sie porobily a robiony szrapnel BP sie nieoplaca, jak juz bedzie ta amunicja to na placu lub w dziale platnosci

3. SMOD_Lilith

SMOD_Lilith Guest

Nie wiadomo, nie dostajemy takich informacji:(

4. Sylwunio

Sylwunio Aktywny autor

szrapnel to juz tylko w skrzyniach dostepny, bo juz zdecydowanie nie bedzie mozliwosci jego tworzenia :D skargi? na krakenie brak mieska, wywalilem okolo 300k pustaka a dostalem zaledwie 2500 pereł :( po stopieniu przez przeciwnika latam z jednego konca mapy na drugi, pergaminy sie tak ładuja ze boty zbijaja mi po 50k PZ zanim wejde na mape. Pochwala jest jedna, że chociaż strona startowa seafight jak i forum pod wzgledem graficznym sie poprawilo :D

5. 300spartan.ZLY

300spartan.ZLY Okazjonalny autor

PL-†Mr.†9729910
    ten gracz uzywa tylko kul konfetti skad je ma skoro sa niedostepne od bardzo dlugiego czasu i wogule nieuzywa innych kul prosze o sprawdzenie tego gracza poniewaz niejest to pierwszy gracz z tego bractwa ktory szczela z kul konfetti dziekuje

6. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Proszę w tej sprawie napisać ticketa do supportu.

7. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

a pewny jestes ze to konfetti? ladunek srutu podobny jest a jest normalnie do kupna, a co do ilosci konfetti to byl evencik, ze mozna bylo sie napasc tymi kulkami, a jak ktos ich nieuzywal to ma

8. EvenT_PL2

EvenT_PL2 Okazjonalny autor

Jak już to "strzela" :)

Konfetti do tej pory gracze mają po ponad bańce, więc nie wiem z czym masz problem ;) Wystarczyło ich nie zmarnować na byle boty, tylko trzymać na specjalne okazje, więc się nie dziw, że ma ;]

9. Sylwunio

Sylwunio Aktywny autor

Ta zazdrość..kto trzyma ten ma, nazbierał sporo i nie marnował na pierwsze lepsze rzeczy więc i mu zostało :D

10. EvenT_PL2

Dokładnie, miał ktoś 100k konfetti i wystrzelał np na szturmówcę, to znaczy, że jeżeli ktoś też miał 100k i ma je do tej pory, oznacza, że ma zbugowane albo coś :D No masakra :D

11. $grives$[up]

$grives$[up] Naśladowca mistrzów

zabrac ochronke graczom ktorzy maja pd na nastepny lewel

12. EvenT_PL2

Dokładnie, przykra sprawa, jak bije się bota na niższych mapach, podpływa full z ochronką i zbiera sobie prezenty itd. Albo niech ochronka będzie zależna od ilości PD, albo np niech będzie aktywna do lvl poniżej 5, ale niech działa przez pierwsze 2-3 tygodnie gry.

13. SMOD_Mróz

SMOD_Mróz Guest

14. *Haski*

*Haski* Forumowy żółtodziób

W jaki sposób grac w tą grę, pływają full elity po mapach od 2 do 6 i topią wszystko co się da świetnie przy tym się bawią .W jaki sposób nowi gracze mają zrobić test pirata co kolwiek, jak wypływają z mapy np 1/1 i od razu topa, czy już Bigpoint zapomniał o nowych graczach początkujących który się męczą i rezygnują.I ukrócą ten proceder wraz z tym ze pływają statki na programach i zbierają błyskotki na mapach 1 z PD na lv 11!

15. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

Jest dokladnie tak jak mowisz, ta gra nie jest dla graczy probujacych zaczac od nowa, a to ze Cie na niskich mapach topia to zawsze tak bylo. Kazdy z nas mial trudno, ale fakt jest faktem, ze nowi gracze nie maja perspektyw :p

16. NIe jest aż tak źle. Ja od stycznia drugie konto robię od zera i idzie mi nieźle

17. ב♦д♦ם♦д

ב♦д♦ם♦д Baron forum

No to szacun za wytrwalosc :D

18. =TMW=[WMF]

=TMW=[WMF] Młodszy ekspert

nie no matko i corko za co baran na tydzien? no jak pragne zdrowia.Zdejmijcie toto przeciez parodia to jest, szep do kogos o kimsm innym? moje ID 58/30884410

19. Alferr

Alferr Wyjątkowy talent

Nie wiem czy to dobre miejsce ;)
    ale nie dostałem pereł za zrobienie lvla czuje sie oszukany:mad::mad::mad:
    Konkretnie to chodzi o lvl 13 i 25 k pereł :mad:

20. SMOD_Kiwi™

SMOD_Kiwi™ Guest

Proszę napisać do supportu w tej sprawie.