☆Vıncı☆ / Leonardo

Temat na forum 'Gracze' rozpoczęty przez użytkownika SMOD_Leonardo, 23 grudnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. A fejmik to co?:D

2. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Niemowlaczek ? Mężczyzna powinien być męski a nie jak dziecko :D Mieć zmarszczki i blizny :p:D

3. ๖ۣۜSpartanin

๖ۣۜSpartanin Książę forum

aa takie fejmy z gry :D

4. Doobra.. nic z tego nie kumam, ale niech bedzie. :cool:

5. -ZłaKobieta-

-ZłaKobieta- Okazjonalny autor

Chyba pirata masz na myśli z tymi bliznami ;>? Fakt jest jednak jeden mężczyzna powinien być męski :) Niestety coraz więcej mężczyzn przesiaduje dłużej w łazience przed lustrem niż ja :D:p
    Bry wieczór Mistrzu Leonardo ;)

6. Witaj mistrzyni. :p
    Masz racje, także jeśli chodzi o ubiór... ^^ :eek:
    Np. te "hipstery" i te inne. :D:D:D

7. ^Paula^

^Paula^ Młodszy ekspert

Witam niedobrusa i tu:p

8. Witajjj.. :p:p:p

9. ^Paula^

^Paula^ Młodszy ekspert

Teraz chusteczke daj, bo za duzo tego jezora haha;p

10. ๖ۣۜSpartanin

๖ۣۜSpartanin Książę forum

Ty nie kumasz? No proszę Cię :D

11. Dobry :D

Bracie Leon taki czasami jest :D

12. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

Blizny nie tylko u pirata :D Nie chodzi mi o brak oka , tylko takie normalne , noo wiesz ^^
    Wypraszam sb , wieczorem to tak godzinę się pucuję , a tak na normalne wyjście to różnie , do sklepu 15 minut - do kogoś do półtorej godziny. Zależy. To chyba krótko , nie ?:D

13. Co masz na myśli, że się "pucujesz" ? :D

14. MAJTEK™

MAJTEK™ Książę forum

A ten od razu jakieś skojarzenia :D No po prostu myje się , ząbki , włosy , golenie , perfumy , przebrać się :p Takie podstawowe ^^ Nie pomyślałbym że bd pisał na forum co robię w łazience :D

15. Hahah, no dobre dobre. :D

16. Szasta™

Szasta™ Młodszy ekspert

Romaaan, Romaaan ^^

17. "Ja jestem Roman... " Puść sobie. :D

18. -ZłaKobieta-

-ZłaKobieta- Okazjonalny autor

Boże Narodzenie to cudowny czas. Wszyscy już czekają na choinki blask. Na jej świeży zapach i kolorów moc. Na pierwszą gwiazdkę i tę cudowną wigilijną noc. WESOŁYCH ŚWIĄT!!!

19. Dziękuję i tego samego życzę. :)