Wadliwe boty eventowe

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Wampir_Equinox, 15 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wampir_Equinox

Wampir_Equinox Okazjonalny autor

Nie będę owijał w bawełnę tylko powiem wprost. Te boty eventowe to jakieś oszustwo. Korsarz który wali po 50k i to prawie "zza mgły" albo "Krwawy Bukanier" który wali po 100k to nie jest w porządku. Przez takie boty nie ma możliwości oderwania się od gry nawet na sekundę bo to może kosztować cię "życie".

Nie wiem ile razy ten Korsarz mnie dzisiaj zdjął bo nie zdążyłem uciec z jego zasięgu. Dzięki takim botom zaliczyłem około 10 denek w ciągu 15 sekund i to bez jakiejkolwiek możliwości obrony: odświeżam mapkę i denko tak z 10 razy. Jeśli takie boty mają być na evencie to ja dziękuję. Będę wchodził przez te 2 tygodnie tylko na loga bo mi szkoda kasy za stracone żagle

2. NiczeQ

NiczeQ Czeladnik forum

Bot zemsta salwa 200K to jakaś kpina :)

3. BA_Tefnut

BA_Tefnut Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.