Walka Tytanów 2016 - rozmowy

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika BA_Tefnut, 12 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 19LUKI80[SGO]

19LUKI80[SGO] Aktywny autor

a misje uranosa byly tylko dwie to jak to w koncu jest byla misja 5 wojownikow gaji i 10 wojownikow gaji plus moneta platona to jest to blad czy tak ma byc moze ktos odpowie

Ostatnie edytowanie: 16 lipca 2016
  2. **Rydz!**

**Rydz!** Czeladnik forum

Dajcie spokój dali aramty ,designy etc. a dusze to chyba ludzie wydalać z siebie będą.Jeżeli nie grasz dzień i noc lub na zmianę to nie ma opcji kupienia chociażby armat jaja jak berety, przynajmniej z 2 lub 1 dusze w skrzynkach lub wyroczniach czy jak tam się to zwie mogliby dać , ale siano pewnie się nie zgadza i zaraz na dział płatności dadzą .

3. Tylko ogarnij, że event podzielony jest na fazy ;) W tej fazie nie muszą być duszę, mogą być w drugiej lub trzeciej. Czytanie forum nie boli ;)

4. sznapi123456

sznapi123456 Okazjonalny autor

Nie ma żadnych armatek za te misje :/

5. Rasta-Faustyria⁄®€ƒ

Rasta-Faustyria⁄®€ƒ Czeladnik forum

czy zawsze ten admiral kronos znika gdy przeciwnicy swojego juz ubija?

6. -przemas16171-

-przemas16171- Czeladnik forum

Witam.Mam proste pytanie,biłem bota febe,zbiłem może z 10mln hp i dostałem tylko monete solona podczas gdy w faq pisze że powininem dostać jeszcze perły i pd.To jakiś błąd w grze?

7. dux-79pl-

dux-79pl- Zaawansowany

musisz tez bic tez i te male boty

8. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Tak zawsze znika, dostajesz jedynie nagrodę za admirała który został pierwszy zbity.
    A który masz level? Pamiętaj, że podczas tej akcji specjalnej jest podział levelowy,a więc i twoja nagroda jest uzależniona od tego czy bijesz te boty w odpowiednim przedziale. Jeśli bijesz je w za niskim przedziale levelowym nie otrzymasz pereł.

9. -przemas16171-

-przemas16171- Czeladnik forum

Mam 5 lvl,biłem na 5/3,zbiłem ok 10mln

10. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Walczysz po stronie Gai czy Uranosa? Jeśli byłeś wtedy po stronie Gai, możliwe jest że biłeś złego npc i dlatego nie otrzymałeś pereł.

11. RexusYo!

RexusYo! Naśladowca mistrzów

Ile jest w końcu tych misji?

12. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

W drużynie Gai masz dostępnych 6 misji eventowych, a w drużynie Uranosa 2 ;).

13. Cezary.1992

Cezary.1992 Komandor forum

chyba na odwrot jestem w gaji mialem tylko 2 misje :)

14. MOD_Tesla

MOD_Tesla Guest

Właśnie to zależy bo ja akurat miałem 2 misje u Uranosa a przechodząc na przeciwną stronę 6 misji u Gai, a ostatnią mogłem dzisiaj po 12 powtórzyć.

15. Cezary.1992

pokickali powinni i tu i tu takie same dac ale przynajmniej perly ladnie sie zarabia 340k perel na + juz :)

16. piratmutek

piratmutek Forumowy żółtodziób

cezary ciekawe za co :D jak za duzego to sie dostaje max 30k perel co godzine...bez sensu ten event juz lepiej siedziec na sloneczku tyle samo ma na godzine

17. dux-79pl-

dux-79pl- Zaawansowany

wszystko zalezy od salwy ilosci armat idt

18. KIELCE

KIELCE Wyjątkowy talent

he 1 dusze dobry żart :) - a tak abym wbił po 2000 to ewent do końca roku powinien trwać :)

19. Cezary.1992

kupuje klucze ze 100 kluczy mam okolo 200-230k amo bez talentow kamienia dodatkowo z tytanow zarabiam okolo 15% w perlach i zysk jest raz mniej raz wiecej zalezy ile ludzi wali bota:)

20. dzodzo97

dzodzo97 Okazjonalny autor

Kiedy się pojawiają te Reje, Teje itd ? Jest jakieś info gdzie się pojawiły?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.