Pomoc techniczna Warsztat rzemielśniczy

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Cinasek, 28 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cinasek

Cinasek Forumowy żółtodziób

Witam,
    Mam problem, posiadam wszystkie materiały do wytworzenia 60f i nie mogę ich wytworzyć, co jest problemem? Mam 13 poziom pirata.

2. Cinasek

Cinasek Forumowy żółtodziób

Ktoś może pomóc, mam wszystkie materiały potrzebne, nie mogę dodać ilości armat 60f plus oraz minus nieaktywny do kliknięcia oraz opcja twórz.

3. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Zapewne potrzebne są Ci wytyczne, których tam w spisie materiałów nie widać. Kiedyś był chyba kod na to, ale teraz jest nie aktywny. A może kiedyś będą dostępne np wytyczne do kupienia.

4. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

na 60 potrzebny był tylko lvl
    wytyczne były wymagane na admiralki

5. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Proszę spis:
    Armata 60f Level = poziom pirata 1+
    Armata 60f Level 1 = poziom pirata 11+
    Armata 60f Level 2 = poziom pirata 13+
    Armata 60f Level 3 = poziom pirata 15+
    Armata 60f Level 4 = poziom pirata 17+
    Armata 60f Level 5 = poziom pirata 19+

i bardziej uszlachetnianie było uwarunkowane lvl pirata. Z jego levelem nie powinno być problemu, więc muszą to być wytyczne. Gdzieś już pisałam albo o tym albo o innych armatach.

nawet znalazłam tamten temat> https://board-pl.seafight.com/threads/warsztat-rzemieslniczy-problem.62723/#post-444281

MOD_Widmo lubi to.
  6. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Prawdopodobnie nie masz dostępnych wytycznych do produkcji tych armat. Skontaktuj się z PT, tam sprawdzony zostanie Twój problem.

7. wito91

wito91 Okazjonalny autor

kolego juz ci mowie kup 55 funtowki bez zadnego poziomu rozbruj je I za to mozesz zrobic 60 funtowki a pozniej jak chcesz to rozbrajasz je I robisz admiralki

8. MOD_Widmo

MOD_Widmo Guest

Odpowiedź udzielona, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.