Warsztat rzemieślniczy - problem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -.Siwobrody.-, 20 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -.Siwobrody.-

-.Siwobrody.- Forumowy żółtodziób

Witam.

Dzisiaj (20.08.2019) w warsztacie rzemieślnika można wytworzyć armaty 60-funtowe ze Starożytnych planów oraz Fragmentów zardzewiałego metalu.
    Niestety pomimo tego, że mam wystarczającą ilość materiałów oraz mam odpowiedni poziom pirata (13) nadal nie mogę ich utworzyć. Obrazek armaty jest szary, przyciski + i - są nieaktywne, nawet nie mogę wpisać ilości z ręki :(
    Czy wie ktoś może o co chodzi?

Z góry bardzo dziękuję za pomoc.

2. ..Diego..[™±™]

..Diego..[™±™] Aktywny autor

musisz wpisac kod bonusowy ktory daje ci tak jak by licencje na wytwarzanie ich, sprawdz w aktualnych kodach czy nie ma takiego bajeru.
    moze na FB jeszcze jest pod postem ktory informuje ze takie cos wprowadzili bo wtedy dali kod z tym na admiralskie i 60f

3. 1a2s

1a2s Mieszkaniec forum

Wpisz johnsgift

4. -.Siwobrody.-

Niestety ten kod jest tylko na voodoo i admiralskie. Na 60-funtówki nie znalazłem żadnego aktywnego kody :(

5. 1a2s

1a2s Mieszkaniec forum

sfcrafting19 to byl kod do konca czerwca wiecej nwm

6. -.Siwobrody.-

jeszcze dziś wbije 15 poziom pirata i wtedy sprawdzę - może przyczyną jest zbyt niski poziom

7. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Nie sądzę by trzeba mieć jakąś licencję (jej tam nie ma w produktach przy wytwarzaniu), powinno być tak że mam materiały to powinnam to wytworzyć. No chyba, że faktycznie lvl pirata powinien być wyższy, ale z informacji z naszego forum co innego wynika :oops:.
    Sprawdzałam na swoim kajaczku, gdzie czasami pojawia się opcja wytworzenia armat 60f z materiałów, no ale mimo posiadania jest to niemożliwe i tak to wygląda:
    Pasowałoby to rozkminić, może nasze MOrDeczki albo BA coś wiedzą :Do_O

8. $MATI$

$MATI$ Stały bywalec

Ja mam takie pytanie po co wam 60 nie lepiej voodoo robić ?

9. 60tki potrzebne sa na czesci do admiralskich i potem z nich voodoo sie robi :D

10. Erdien

Erdien Naśladowca mistrzów

jeżeli ci zależy i masz dużo złota, to 60-f nie są konieczne.
    wystarczą wtedy jedynie z 2 60-f na start, a tak to reszta 55-f

11. -.Siwobrody.-

Dokładnie o to chodzi. Pomimo, że mam materiały to nie mogę wytworzyć tych armat. Również wbicie 15 lvl nic nie dało. Jeśli jest jeszcze jakieś dodatkowe wymaganie to powinno to być wyraźnie napisane.

ڜFØĈŽКΛھ lubi to.
  12. 1a2s

1a2s Mieszkaniec forum

pewnie trzeba mieć wytyczne ze sztuke na 60 i potem już leca tak jak było w tym kodzie sfcrafting19

13. ڜFØĈŽКΛھ

ڜFØĈŽКΛھ Książę forum

Możliwe, ale takie wytyczne jeśli są potrzebne powinny być uwzględnione w spisie materiałów do produkcji, tak jak jest w przypadku voodoo

14. BA_PP187

BA_PP187 Board Administrator Team Seafight

Jak tylko usuną usterkę techniczną na mojej wsi i oddadzą mi internet to poświęcę troszkę czasu i sprawdzę te wymagania:p

15. -.Siwobrody.-

Czy udało się coś ustalić w tej sprawie?

16. BA_PP187

Sprawdzałem na kajakach 1 lvl, 10lvl, 20lvl i 40 lvl i mam tylko opcje za admiralskie i za perły. Będę obserwować dalej jak się pojawi druga opcja dam znac co i jak;p

A jeżeli Ty masz cały czas dostępną opcje z przedmiotami to zgłoś się do PT.

17. -.Siwobrody.-

Nie, nie mam cały czas. Jeśli pojawi się opcja za admiralskie i perły to mogę kupić armaty ale jeśli jest opcja produkcji armat z materiałów to niestety pomimo, że mam wymaganą ilość nie mogę stworzyć ani jednej.

18. BA_PP187

A jesteś pewny że posiadasz wytyczne do ich tworzenia? Jeżeli nie masz pewności to zgłoś się do Pomocy Technicznej i zostanie to sprawdzone.

19. MOD_Lynx

MOD_Lynx Guest

Brak aktywności w temacie, gracz pokierowany do PT, zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.