wiadomość od Seafight team

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ◄Ðяєи►, 10 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

Nadawca:
    Sеafight/Team
    Data wysłania:
    2016-08-10
    13:03:39
    Wiadomość:
    Ahoi Pirates !
    Ahoi Pirates ! Free 1.000.000 Pearls Get you ! Our team, in collaboration with the company Lifemrx.ink finally developed Seafight 3D! Please register in our project reference [...]

Dostałem taka wiadomość, czy jest ona od BP czy to jakaś lipa ?

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 sierpnia 2016
  2. Duszek

Duszek Aktywny autor

raczej jakaś lipa :D

3. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

tak właśnie myślę, dlatego nigdzie nie wchodzę

4. MOD_Stark

MOD_Stark Guest

Na twoim miejscu nigdzie bym nie wchodził, tylko zwrócił się z tym do pomocy technicznej załączając otrzymanego przez Ciebie maila.
    Całą sytuację naturalnie zgłoszę wyżej.

5. Nastepnym razem prosze o niewklejanie linkow z byle jakiego zrodla.. z takimi watpliwosciami prosze kierowac sie do PT
    Pozostajemy na ostrzezeniu

6. ◄Ðяєи►

◄Ðяєи► Aktywny autor

Spoko, nie będę wklejał linków, nie wiedziałem. A tej wiadomości nie dostałem na maila, tylko na pocztę w grze

7. krz8

krz8 Czeladnik forum

Hmm to mi wyglada na prywatny serwer sf ktorym to zainteresowalem sie juz ponad miesiac temu . nie stawial bym na bp, a na ludzi podszywajacych sie pod nich by zachęcić do gry na ich privie . jak ktos jeszcze nic nie wie na ten temat to ... bez podawania linka :) sprawdzcie sobie yt i wpisując seafight retro :) tylko zastanawia mie jedno na filmiku widac ze to turki a tu co wkleiłes to ruskie wiec nie dokonca jestem pewien :)

robi458 lubi to.
  8. ___Adrian___

___Adrian___ Nadzorca forum

Bzdura na wyciągnięcie pasów. Nie klikać nie logować się itd itp.

9. Myślę że wszystko w tym temacie zostało już powiedziane.

zamkniety_new.png

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.