Sugestie Więcej miejsc na kryształy do statków

Temat na forum 'Kącik użytkownika' rozpoczęty przez użytkownika WICHER-FAL, 17 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WICHER-FAL

WICHER-FAL Młodszy ekspert

np. punkty życia/ punkty voodo/szybkość naprawiania/mniej szkód
    np.procenty do salwy/prawdopodobienstwo trafienia/procenty harpuny/abordazu
    Aby można dokupywać do danego statku dodatkowe gniazda...

2. BIOŁY.MIŚ

BIOŁY.MIŚ Okazjonalny autor

wróć oglądać Star Treka, kolezko

3. WICHER-FAL

Nie być kermit...:eek:
    Pirat od:2008-12-13
    myślę że to dobry pomysł
    Niech gra się rozwija:D

4. Masz racje niech gra się rozwija nowe mapy, level elity jak najbardziej ale kolejne gniazda jak dla mnie to bez sensu ( możesz na innej skórce dopasować klejnoty wedle uznania )

5. WICHER-FAL

Tak obsadzisz w 2gniazdach salwe% nastepnie wiekszą celność...
    A np 17 % abordarzu dasz do nastepnej skory i zmienisz w trakcje walki aby przepuścic lepszego aborda... Oj tylko jak zmienic statek podczas walki???

6. SMOD_*Angua*

SMOD_*Angua* Guest

A mi się Twój pomysł podoba- najlepiej, jakby dało się założyć dwa kamyczki specjalne :) Przekażę go dalej :)

7. WICHER-FAL

Gniazda dają niepozorność ... tak samo jest z życjem statku i wudu tarczy... a jakbys chciał dodać mniej szkód lub coś innego to tracisz ktoreś zycie...
    Wiem ze byli by gracze co by chetnie skorzystali.

Wydaje mi się że milo pływać tym czym się lubi... a zmiana na inną skure była by kosztowniejsza. Ale za to można pływać czym się chce i lubi. Szmiesza mnie fule ktore zmieniaja skure aby szybciej repac:D

Post pod postem. Proszę używać opcji "edytuj", pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 18 marca 2015
  8. BIOŁY.MIŚ

BIOŁY.MIŚ Okazjonalny autor

czemu Cię to śmieszy?

9. Ulyses

Ulyses Młodszy ekspert

Kamienie specjalne to raczej nie, lepiej by było dać jakieś chodziarz 2 miejsca np. (Na Kamień do Regenerowania Punktów życia i Na Zwiększenie Punktów życia).

10. WICHER-FAL

Aby można dokupywać do danego statku dodatkowe gniazda...tak gniazda...

11. Errew

Errew Hrabia forum

a ja proponuje zrobic z potworkami tak jak z statkami dac kamienie :) i sloty :)

12. WICHER-FAL

Mojm zdaniem powinna być możliwość rorzszerzenia gniazd na danym statku,aby muc korzystać z wiekszej ilosci kamie.Kto niechce niech niekorzysta ja chetnie z takiej modyfikacj skorzystam....:p

oj gniazda gniazda na klejnoty.....

Ostatnie edytowanie: 1 kwietnia 2015
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.